Restaurant Alba (TITAN)

0.0
0 voturi / 2 pareri
Adresa:
Str. Liviu Rebreanu, Nr. 29, Sector. 3 Bucuresti. Bucuresti
Telefon:
021 340.44.91, 0722 82.02.87
Web:
http://restaurantalba.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Restaurant Alba (TITAN)"

Restaurantul Alba a fost infiintat in anul 1963, fiind recunoscut in scurt timp ca fiind o locatie cu stil si eleganta pentru organizarea celor mai reusite evenimente din Bucuresti pentru orice ocazie; Restaurant Alba va asteapta cu oferte speciale pentru organizarea de evenimente ; nunta, botez, petreceri, onomastici, evenimente de firma ( tip corporate).

Nunta, un eveniment unic in viata unui cuplu

Nuntile reprezinta cele mai des intalnite evenimente organizate in restaurant Alba din Bucuresti, astfel ca pentru o nunta reusita va punem la dispozitie toata experienta, priceperea si daruirea noastra, astfel incat dumneavoastra sa va bucurati de o nunta de cinci stele *****
Modifica descrierea

Pareri despre "Restaurant Alba (TITAN)" (2)

Gabriela Serbanoiu pe 30.11.2011 (07:34)

Super atmosfera, personal foarte instruit sa serveasca la standarde occidentale, prezentarea platourilor de catre ospatari se face intr-o maniera originala, fara precedent, servirea ireprosabila si mancarea de foarte buna calitate. Atmosfera foarte placuta, totul la superlativ, inclusiv primirea mirilor cu sampanie si cu porumbei ca in filme.

As vrea sa fiu carcotasa, dar nu am nici un motiv, pentru ca totul este de inalta clasa.

Mirica Mioara pe 09.03.2016 (23:07)

Candva, restaurantul Alba-si facuse un nume bun si in baza acestei reclame m-am inscris pentru festivitatea de 8 Martie a acestui an fiind convinsa ca ma voi simti excelent. Costul meniului era de 75 lei/pers.

Meniul anuntat era compus din:cocteil,aperitiv,o cafea,apa minerala,0 jumatate litru vin,friptura,salata si un desert,iar festivitatea incepea la ora 16 pana la 22. De la ora 16 pana la 17,15 nu ni s-a adus nimic la masa,apoi la cererea mesenilor, ospatarii au inceput sa aduca sticlele cu apa si alea calde.Pe masa erau 6 pahare de 9 feluri.De cocteil nici vorba,iar cand am intrebat cand ni se aduce au spus ca doar cine comanda si ca e contra cost. Servirea a fost sun orice critica;trebuia sa insistam pt o sticla cu apa sau sa se aduca vinul la masa pt toate persoanele;abia veneau cu cate un borcanas spunand ca s-a adus cantitatea necesara pt masa respectiva. 2-3 curieri au venit cu bucete imense de flori ce s-au impartit intre organizatoare,cantareti si nu mai stim cui,dar pentru foamne nici-un fir.In schimb s-a facut o tombola cu niste mici lanterne;cine a avut noroc a capatat una,cine nu.....Si toate acestea pe banii nostrii.De muzica ce sa mai zic?? Abia dupa ora 18,30 au inceput sa fie muzica buna de joc,noi dornici de distractie ne-am miscat si pe ritmul impus de ei. Nu se mai merita.Anul trecut am fost la un alt restaurant si pt.60 lei am avut un meniu foarte bun cu cafele la discretie si la sfarsit fiecare doamna a primit cate o garoafa.Cinste lor,rusine voua. Saca stiam cum vom fi tratate aici ma duceam tot acolo,dar am vrut sa fiu mai aproape de casa. Asa-mi trebuie.Organizatoarea si-a batut joc de noi.Pacat.

elena ivey pe 25.04.2017 (03:38)

Vreau sa organizez si eu o petrecere si voiam sa va intreb care era restaurantul acela cu 60 Ron meniu?

Comenteaza
Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Restaurant Alba (TITAN)"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat