Restaurant Anatolia

3.9
5 voturi / 7 pareri
Adresa:
B-dul Lacul Tei, Nr. 145, Parcul Tei Bucuresti
Telefon:
031 710.22.27, 0720 04.75.41
Web:
http://www.anatolia.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Restaurant Anatolia"

Restaurant Anatolia, restaurant cu specific turcesc, va asteapta sa descoperiti delicatese din vasta bucatarie turceasca, cat si preparate din bucataria romaneasca, iar daca poftele dumneavoastra se vor indrepta spre un meniu international, va invitam sa gustati dintr-o gama la fel de diversificata care sa va satisfaca pe deplin dorintele culinare.

Restaurant cu specific turcesc Anatolia este situat in parcul Tei, pe malul lacului Tei, o locatie absolut incantatoare pentru un pranz, o cina sau un party de neuitat!

In fiecare duminica intre orele 9:00 - 14:00 restaurant Anatolia organizeaza Brunch (bufet deschis)
Modifica descrierea

Pareri despre "Restaurant Anatolia" (7)

jolica pe 13.04.2010 (18:36)

Un local frumos, aproape de lacul tei, au o gradina frumoasa de vara, mancare turceasca foarte buna. Foarte multi clienti turci, de-ai casei cum ar veni:)

Leu-Florin pe 14.04.2010 (08:34)

Nota 1000 pentru acest restaurantAm fost de 3-4 ori aici si de fiecare data impresia a fost uimitoare!!!Mi-am dat seama ca turcii stiu sa faca bani si in alte tari, nu doar la ei acasa!Servire ireprosabila,nemaiantalnita la noi in tara la nici un restaurant. Mancaruri deosebite si preturile acceptabile.Duminica intre 9:00-14:00 este bufet deschis.Costa 40 lei de persoana, insa puteti gusta din toate preparatele, oricat doriti.Se merita, mai ales ca pentru cei care nu au mancat de obicei bucate traditionale turcesti,este o sansa sa incerce mai multe si la un pret relativ mic.Va recomand din tot sufletul sa incercati acest restaurant!Cu drag,Nicoleta

cristi2flor pe 05.08.2010 (08:29)

Pizza extrem de buna,pret acceptabil 15 lei
Exista un Happy Hour : de Luni pana Vineri intre 12:00 - 14:30 discount 15 % la toata consumatia !!!
Pentru elevi si studenti reducere 20% din valoarea consumatiei!!!
Un loc perfect pt un party reusit!

Este f departe de locuinta mea,altfel as fi mers mai des acolo

Nicu pe 22.06.2011 (09:23)

locatia

O servire extrem de proasta! Nu comentez prea mult despre mancare, pentru ca nu am reusit sa o consum. Dupa o ora si jumatate de asteptare pentru niste legume la cuptor, nu am primit decat niste scuze tardive si puerile din partea chelnerului, iar managerul a disparutsubit din peisaj. Concluzie sincera: daca doar vreti o bere sau un suc, e ok. Daca insa vreti si altceva, evitati acest local!

ctii_ctii pe 19.08.2011 (10:33)

Parcul Lacul Tei, aripa dinspre Tei Toboc: "Restaurant Anatolia" Desi ansamblul este format din restaurant dar si terase, o sa imi exprim deocamdata placuta impresie doar despre partea exterioara a amenajarii in stil rustic mediteranean . Situat pe malul lacului Tei(pentru cunoscatori, in locul vechii crasme studentesti din perioada comunista, respectiv "La Brotaci"), locatia m-a lasat fara suflare. Descoperita dupa 15 ani de cand nu mai fusesem in acel parc, verdictul este "SUPERB". Terasa/terasele, caci sunt vreo 3-4, distribuite succesiv in scari pana aproape de plaja de pe malul lacului, care se imbina perfect cu ceva arbori seculari care au fost pur si simplu pastrati ca sa se imbine perfect cu amenajarea, te indeamna sa admiri lacul si imprejurimile acum salubrizate si pline de verdeata, aleile neincapatoare de plimbaciosi dornici sa guste din frumusetea coltului de rai, sa consumi mancarea traditionala turceasca (si recunosc faptul ca bucataria lor este in top) si nu numai, preturile rezonabile....totul te indeamna sa revii cat poti de repede. Despre interior, la fel, cuvintele de prisos...am organizat o zi de nastere. M-am intersectat cu cununia civila a lui Marutza de la ProTV....

Uneori servirea cam intarzie, cu cat terasa este mai departe de bucatarie si mai aproape de lac....asteptarea este proportionala cu placerea de a savura imprejurimile. No problem!

alex326 pe 29.07.2012 (18:09)

Terasa foarte agreabila, cu multa verdeata, situata pe malul lacului Tei, cu fata spre apus, aer boem, meditreranean,
Daca aveti chef doar de o bere sau o cafea cu prietenii pe malul lacului intr-o seara atunci Anatolia ar putea fi o solutie de compromis dar chiar si atunci va puteti trezi cu o cafea foarte dulce, cand de fapt ati cerut una fara zahar...

Locuind relativ aproape de restaurant si avand un grup de prieteni cu care impart amintiri din Turcia, am incercat de cateva ori sa mananc la Anatolia. In mod normal bucataria turceasca este foarte gustoasa dar bucatarii de la Anatolia reusesc contraperformanta sa te convinga de contrariu. Desigur, nici la bucataria romaneasca nu stau prea bine, evident de aici lipsind orice produs ce contine chiar si eventuale urme de carne de porc, restaurantul adresandu-se comunitatii turce. Chiar si putinele preparate romanesti sunt devastate de bucatarii restaurantului, carora nu reusesc sa le iasa nici macar banalii papanasi. Daca mai adugam la reteta si un fir de par in salata, care spune multe despre normele de igiena aplicate la Anatolia, atunci chiar ti se taie pofta de mancare in acest restaurant.
Atmosfera ar putea fi chiar OK pe terasa situata pe malul lacului Tei, dar de multe ori este stricata ori de muzica prea tare ori de diverse "notabilitati" din tari arabe care nu pot respecta normele de civilizatie si intra cu masina in parcul Tei, chiar pana in fata usii restaurantului. Daca terasa restaurantului este foarte agreabila, in schimb interiorul este absolut banal si nu merita mai mult de nota 5.
Servirea ar fi undeva in jurul notelor 6-7 dar sunt si multi ospatari / ospatarite care sbia ar putea primi o nota de trecere.
La toate acestea se adauga o nota mult prea incarcata, avand in vedere calitatea mancarii, toate astea facand Anatolia un loc de evitat.

Ilie Dan pe 29.08.2012 (09:49)

Pozitia

Am gasit masina zgariata in parcarea lor.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Restaurant Anatolia"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat