Restaurant bar Casa Valceana

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Margelelor 102 Bucuresti
Telefon:
0741 24.23.07, 0741 24.23.08
Fax:
0350 80.50.01
Web:
http://restaurante-ok.ro/...
Email:
office@restaurante-ok.ro
Modifica date de contact

Descriere "Restaurant bar Casa Valceana"

O imbinare subtila de stil si rafinament, lumina si culoare, restaurantul Casa Valceana va pune la dispozitie o complexitate de gusturi intr-un decor perfect adaptat etichetei intalnirilor zilnice ,private sau de afaceri, precum si evenimentelor corporate sau ocaziilor speciale. Cu o capacitate de 150 de locuri in restaurant, 70 de locuri in crama si 50 de locuri pe terasa ,restaurantul nostru va sta la dispozitie pentru orice eveniment doriti.

Restaurat in totalitate in vara anului 2007 de catre Nobila Art, si deschis la inceputul anului 2008,restaurantul Casa Valceana vine in intampinarea clientilor cu un meniu vast ce cuprinde preparate si bauturi deosebite ,cu specific national sau international ,cu preparate unice in judetul nostru ,clientii nostri avand de ales dintr-o gama larga de preparate.

Fiind o constructie de aproape 100 de ani, Nobila Art a restaurat cladirea atat in interior cat si in exterior, pastrand astfel toate decoratiunile specifice secolului al XIX- lea.

Restaurantul a reusit sa atraga si sa satisfaca pretentiile unor noi clienti prin varietatea produselor culinare si sortimentelor de bauturi disponibile.

Personalul a fost atent selectionat si specializat in bucataria proprie dupa strategia de dezvoltare specifica Restaurantelor OK.

In ceea ce priveste meniul de bar putem spune ca partea de vinuri este impresionanta, aici intalnim vinuri din cele mai prestigioase crame de pe mapamond, in special vinuri din tari cu traditie precum Franta, Italia, Spania, dar si din Chile, Statele Unite, Australia, Africa de Sud si Argentina. Nu lipsesc prestigioasele vinuri din Romania, amintind aici Grasa de Cotnari din 1979, vinuri de Valea Prahovei, SERVE, Murfatlar, Beciul Domnesc si Jidvei.

Va asteptam la Restaurantul Casa Valceana pentru a descoperi ceva nou, ceva rafinat , servire de 4 stele, intr-o ambianta de restaurant clasic.

Restaurantul este compartimentat in sase saloane luminoase si decorate cu mult bun gust. Cele sase saloane pot garanta intimitatea clientilor.

Ne adresam celor care doresc sa ia masa in intimitatea unui salon, celor care doresc o petrecere cu un numar mai mic sau mai mare de persoane.

Organizam nunti si botezuri de pana la 140 persoane, evenimente de exceptie, datorita cadrului deosebit, servirii ireprosabile si a preparatelor proaspete si gustoase.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Restaurant bar Casa Valceana"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat