Restaurant Casa Alba

0.0
0 voturi / 1 parere
Adresa:
Padurea Baneasa, pe Aleea Privighetorilor 31 - 35 Bucuresti
Telefon:
021 361.77.33, 0723 35.37.17, 0744 60.26.01
Fax:
021 361.77.32
Web:
http://www.casaalba.ro
Modifica date de contact

Descriere "Restaurant Casa Alba"

Complexul turistic Casa Alba SA a aparut in peisajul turistic bucurestean in anul 1992, cand compania noastra a preluat restaurantul cu acelasi nume de la o societate de stat. In anul 2000 a fost modernizat si redeschis si campingul, aflat in imediata apropiere a restaurantului.

Cladirea restaurantului dateaza din anul 1930, fiind realizata de catre arhitectul Octav Doicescu. In anul 1939 a devenit una dintre atractiile Expozitiei Internationale de la New York.

Daca sunteti in cautarea unui loc linistit in mijlocul naturii, departe de agitatia cotidiana, va invitam sa descoperiti ospitalitatea romaneasca intr-o ambianta de bun gust si rafinament, intimitate si discretie. Parcul ce inconjoara complexul turistic este dovada vie a frumusetilor de odinioara, cand ciobanul Bucur a intemeiat prima asezare in Codrii Vlasiei.

Daca am reusit sa va trezim curiozitatea trebuie sa va dam si cateva repere pentru a ne putea intalni. Restaurant Casa Alba se afla la intr-un cadru mirific la iesirea din Bucuresti, in Padurea Baneasa, pe Aleea Privighetorilor 31 - 35.
Modifica descrierea

Pareri despre "Restaurant Casa Alba" (1)

LUCIANA pe 14.07.2016 (11:01)

locatia

am avut botezul la restaurantul casa alba! mare dezamagire!
primirea a fost jalnica, desi trebuia sa fie sampanie!
am avut ca invitat o doamna bolnava de diabet, si trebuia sa manance la ora fixa. a cerut un piept de pui la gratar, nu vroiau sa i-l faca, pe motiv ca sa aduca mancarea tuturor odata, in cele din urma au acceptat, si i-au adus un piept de pui la gratar sarac dupa o ora jumatate!!!
mancarea era adusa aiurea, unii deja terminau mancarea, altii o asteptau inca! am convenit sa avem file de macrou la meniu, si a venit seful ospatar sa imi spuna ca nu mai au file de macrou, ca l-au dat la o nunta! si mie mi-au dat nu stiu ce peste cu oase! penibil! la masa nu prea s-a baut, si mi-au bagat pe bon 7 sticle devin alb! tortul era imens, si a mai ramas mai mult de jumatate, le-am spus sa il bage la rece, iar la sfarsit cand am cerut sa mi-l aduca, mi-au zis ca s-a terminat! mi-au furat si tortul! adaug ca toti chelnerii erau ametiti de la bautura!
probabil dela vinul pe care mi l-au bagat mie pe bon!
locatia este superba, langa padure, aer curat, dar servirea si atitudinea chelnerilor a lasat de dorit!
nu va recomand acest restaurant!
mergeti la pescarus, am fost la un botez acolo si a fost foarte reusit!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Restaurant Casa Alba"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat