Restaurant Casa Gorjana

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Doamna Anastasia, 13, BUCURESTI Bucuresti
Telefon:
021 315.64.29, 0722 20.66.77, 0722 17.19.99
Web:
http://www.casagorjana.ro
Modifica date de contact

Descriere "Restaurant Casa Gorjana"

Restaurant Casa Gorjana este situat in zona centrala a Bucurestiului, langa fosta Primarie a Capitalei. Capacitate restaurant Casa Gorjana 100 de locuri.

Restaurant Casa Gorjana cu specific gorjenesc, va asteapta sa petreceti clipe de neuitat in compania celor dragi.

Restaurant Casa Gorjana va poate gazdui intr-o atmosfera rustica, cu mobilier si decor adecvat si conditii deosebite, dispuse in doua saloane - fumatori si nefumatori - aer conditionat, centrala termica proprie, ventilatie etc.

Sarmalute oltenesti cu costita si mamaliguta, ciolan afumat cu fasole sau cu varza calita, muschi de vitel la tingire cu sos de vin, ciuperci si orez, piept de curcan cu sos alb si ciuperci pane, mititei speciali in prapure de miel, muschi de vita la tingire, diferite preparate din peste, saramura de pui, coite si creasta de cocos, o gama variata de ciorbe, supe si borsuri, fripturi haiducesti, preparate din miel si berbecut, pastrama, frigarui, precum si alte feluri apartinand unui popor cu vechi traditii culinare, va garanteaza o experienta de neuitat, delectandu-va simturile cu o prezenta colorata, scaldata din plin de aroma bucatariilor taranesti.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Restaurant Casa Gorjana"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat