Restaurant Chinese Garden

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. I.L.Caragiale, nr.30 Bucuresti
Telefon:
0740 22.11.22, 021 211.44.44
Web:
http://www.chinesegarden.ro
Email:
chinesegarden.b@gmail.com
Modifica date de contact

Descriere "Restaurant Chinese Garden"

In 2003 am deschis primul restaurant chinezesc in Constanta. Sub numele de Chinese Garden, ne-am specializat in mancare chinezeasca de calitate si la preturi accesibile..

Partea cea mai aromata din China este servita pe farfurie, cu o impresionanta varietate in arome. Sanatoasa, apetisanta, incitanta, la noi gasiti cea mai buna mancare chinezeasca. Senzorialul este satisfacut pe toate planurile; gustul rafinat, jocul desavarsit de arome, formele variate si culori creeaza o stare speciala de spirit ce intensifica experienta culinara pe care o oferim. Pentru a realiza cele mai bune retete de mancare chinezeasca, folosim sortimente de cea mai mare calitate, atent selectionate de catre echipa noastra de bucatari specializati.

Odata cu deschiderea primei locatii, am decis sa ne specializam si in livrare la domiciliu, dorind sa va aducem aroma autentica acasa. Pentru a mentine aspectul si nivelul de calitate cand livram orice selectie de mancare chinezeasca, aveam nevoie de o metoda de ambalare care pastreaza caldura si arome pentru toata durata transportului. Astfel, cutiile noastre sunt create special cu acest scop, asigurand prospetimea pe care suntem mandrii sa o atribuim produselor noastre.

Mancarea chinezeasca traditionala este recunoscuta in intreaga lume pentru mentinerea vitaminelor din legume si carne ca urmare a modului ingenios de preparare. Pentru noi, experimentarea si inovatia au reprezentat si continua sa reprezinte o parte cruciala dintr-un restaurant chinezesc. De-a lungul anilor am incercat sa introducem noi retete in meniu, iar aceasta experienta continua este ceea ce reprezinta restaurantul Chinese Garden.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Restaurant Chinese Garden"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat