Restaurant Christie`s

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Aaron Florian, Nr. 3A Bucuresti
Telefon:
021 318.65.68
Web:
http://www.christies-restaurant.ro
Modifica date de contact

Descriere "Restaurant Christie`s"

Pe strada Aaron Florian timpul s-a oprit in loc parca intr-un instantaneu sepia, din perioada interbelica, la restaurant unguresc Christie`s! Vremurile vechi de stabilitate si tihna boiereasca din "Vechii Bucuresti" isi incearca inca patima dincolo de gardul de fier forjat al casei noastre.

S-ar putea ca unora sa li se para, intrand in restaurant unguresc Christie`s, totul putin demodat, putin desuet si melancolic precum casele batranilor bogati d'altadata. Dar, vesela fiind pictata, muzica ambientala de buna educatie, deservirea eleganta, intr-o lipsa de ostentatie demna de curtile aristocrate habsburge, preparatele de gastronomie autentic ungureasca (din toate punctele de vedere sfidatoare de crize) compuse de singurul bucatar budapestan din Bucuresti, va vor face sa va doriti a reveni la restaurant unguresc Christie`s.

Lampile Galle si lustrele de epoca vor amplifica in oglinzi fine, bucuria aniversarilor si sarbatorilor Dumneavoastra, iar terasa restaurant unguresc Christie`s, terasa etajata, ridicata in jurul batranului castan martor al tuturor meniurilor, va va apara deconectarea cu racoare si comfort.

Va asteptam la restaurant unguresc Christie`s, singurul restaurant cu adevarat unguresc din Bucuresti !
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Restaurant Christie`s"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat