Restaurant Colosseum (Phoenicia Grand Hotel)

0.0
0 voturi / 1 parere
Adresa:
Alexandru Serbanescu 87 (Phoenicia Grand Hotel), BUCURESTI Bucuresti
Telefon:
021 300.08.70
Web:
http://www.phoenicia.ro
Modifica date de contact

Descriere "Restaurant Colosseum (Phoenicia Grand Hotel)"

Situat in zona de nord a capitalei (Baneasa), aproape de doua dintre principalele noduri de comunicatie aeriana din Bucuresti, dar nu departe de centru, Phoenicia Grand Hotel este un hotel de 4 stele elegant, impunator si totodata deosebit de primitor.

Pentru noi conteaza ceea ce este important pentru dumneavoastra, de aceea confortul si starea de bine va invita sa ne treceti pragul, sa lasati la intrare grijile cotidiene si sa va bucurati de servicii personalizate si oaze de relaxare, pentru ca Phoenicia Grand Hotel va ofera: 348 camere si apartamente, 4 restaurante, 10 sali de conferinta si evenimente, baruri, centru SPA, salon de infrumusetare, parcare spatioasa, internet gratuit in toate zonele din hotel, casa de schimb valutar, ATM.

Va invitam sa calatoriti in lumea Phoenicia si sa va bucurati de momentele frumoase pe care le puteti petrece in fiecare dintre locurile special concepute pentru a va oferi fie o stare de relaxare fie una de distractie si buna dispozitie.
Modifica descrierea

Pareri despre "Restaurant Colosseum (Phoenicia Grand Hotel)" (1)

florina pe 02.05.2018 (00:02)

MAncare este buna.
Interiorul arata bine.

Daca alegeti restaurantul pentru organizare de evenimente ( nunta, botez) aveti foarte mare grija sa nu se desfasoare tot un astfel de eveniment la mezanin. Nunta noastra a fost un haos. Am avut DJ si a rasunat muzica celor de la mezanin. Cvartetul angajat pentru primirea invitatilor nu s-a auzit deloc. Sala nu este ok daca exista eveniment la mezanin. NOI NU-L RECOMANDAM. Interesul lor este profitul, nicidecum sa iasa evenimentul dvs bine!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Restaurant Colosseum (Phoenicia Grand Hotel)"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat