Restaurant Gedi (Diham)

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
B-dul Basarabia, nr. 176 B, Zona Diham, sector 2, Bucuresti Bucuresti
Telefon:
0371 11.99.01, 0734 20.70.29
Web:
http://www.restaurantgedi.ro
Email:
office@restaurantgedi.ro
Modifica date de contact

Program "Restaurant Gedi (Diham)"

Luni - Duminica: 10-24 Modifica programul

Descriere "Restaurant Gedi (Diham)"

Incepand din anul 1991, restaurantul GEDI desavarseste gustul bucatelor sale prin maiestria bucatarilor si servirea ireprosabila a ospatarilor. In restaurantul nostru se pot servi atat preparate cu specific national, cat si international. Tot aici puteti savura o delicioasa pizza fierbinte ce poate fi urmata de o inghetata demna de gelateriile italiene.

Restaurantul GEDI, cu o constructie moderna si eleganta, dispune de o locatie aflata pe Bulevardul Basarabia nr 176 B, zona Diham, alcatuita dintr-un salon de 70 de locuri si o terasa cu 140 de locuri creata special pentru a va face cat mai placute serile calduroase de vara. Prin stilul de amenajare al terasei, atmosfera este una de evadare din tumultul si aglomeratia Bucurestiului. De asemenea, va punem la dispozitie si o parcare de 33 de locuri.

Din luna martie 2014 puteti savura preparatele noastre delicioase si in cea de-a doua locatie situata pe str. Prisaca Dornei nr. 8-10, Sector 3, Bucuresti (in spatele policlinicii Titan). Restaurantul dispune de doua saloane, cu o capacitate de 90 de locuri la parter si 110 locuri la etaj si o terasa de 130 de locuri.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Restaurant Gedi (Diham)"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat