Restaurant Hanul Haiducilor

5.0
1 vot / 2 pareri
Adresa:
Calea Vacaresti (in incinta Strandului Vacaresti, Parcul Tineretului) Bucuresti
Modifica date de contact

Descriere "Restaurant Hanul Haiducilor"

Specificul restaurantului Hanul Haiducilor este bucataria traditionala dar nu numai, clinetul putandu-si astampara foamea alegand dintr-o bogata varietate de bucate.

Complexul in care isi desfasoara activitatea Hanul Haiducilor dispune de o baza completa de agrement, astfel incat clientul poate veni la o recreere sportiva in mijlocul naturii, dispunand de terenuri sportive multifunctionale, bazine de inot si de multa liniste.

In incinta complexului se poate exista 3 terase in capacitate de aproximativ 120 persoane, si restaurantul propriu zis cu doua saloane avand capacitate de 250 persoane.

Ambientul si atmosfera din cadrul restaurantului Hanul Haiducilor da o nota de eleganta si liniste astfel incat clientii nostri sa poata beneficia de atentia si respectul maxim din partea personalului de deservire.

Restaurant Hanul Haiducilor este un loc ideal pentru servirea pranzului sau petrecerea unei cine romantice la lumina lumanarii. Spatiul disponibil este ideal intalnirilor de afaceri si sedintelor de grup.
Modifica descrierea

Pareri despre "Restaurant Hanul Haiducilor" (2)

firuta79 pe 07.02.2011 (13:17)

Este o locatie superba, se mananca foarte,foarte bine si la un pret bun....am mancat cei mai buni papanasi cu smantana si afine.....totul este impecabil.

alex pe 16.02.2013 (23:07)

E super nasol au acolo un sef de sala Filip Nicolae care fura toata bautura oamenilor de la nunta si botez :))

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Restaurant Hanul Haiducilor"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat