Restaurant La Cantine de Nicolai

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Povernei, nr. 15 -17, Bucuresti, sector 1 Bucuresti
Telefon:
0372 74.62.13, 0725 21.06.08
Web:
http://www.lacantinedenicolai.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Restaurant La Cantine de Nicolai"

11:00 - 23:00 Modifica programul

Descriere "Restaurant La Cantine de Nicolai"

Chic francais in micul Paris

Chiar in inima Bucurestiului, foarte cunoscut si ca “micul Paris” dupa denumirea sa mai romantica, oricine poate gasi cu usurinta elegantul restaurant frantuzesc cu un nume deja celebru, "La Cantine de Nicolai".

Insa “La Cantine de Nicolai” nu este doar un restaurant frantuzesc, ci o experienta complete a tuturor simturilor. La prima vedere, atmosfera indrazneata dar bine compusa in acelasi timp, va va surprinde. Lucrarile pop art sunt in acelasi timp suprinzatoare dar perfect integrate creand impreuna un design inimitabil si o atmosfera memorabila.

Bucataria deschisa anima tot timpul elegantul restaurant unde aromele invita oaspetii sa incerce gusturile autentic frantuzesti. “La Cantine de Nicolai “este locul unde toate simturile va vor fi rasfatate chiar daca incercati “Escargots Bourgogne” sau “ Magret of duck” adevarate arome originale ale Frantei, sau alte feluri din bucataria internationala. Aventura adevaratei arte gastronomice va va surprinde simturile si va fi completa, indiferent de aroma pe care o veti incerca.

Unul dintre cele mai impresionante restaurante high class, “La Cantine de Nicolai” a devenit o adresa recunoscuta a “micului Paris”, unde gastronomia franceza rafinata este cu adevarat acasa.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Restaurant La Cantine de Nicolai"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat