Restaurant La Greci

5.0
1 vot / 1 parere
Adresa:
Str. Serg. Constantin Musat Nr.52 Bucuresti
Telefon:
0723 21.91.19
Web:
http://www.restaurantnunti.ro/
Email:
RestaurantLaGreci@gmail.com
Modifica date de contact

Descriere "Restaurant La Greci"

Organizeaza evenimente private: Nunta, Botez, Zile de nastere, Majorat, Banchet, Revelion, Pomana si Parastas

Organizeaza evenimente corporate, firme: Petrecere Firma, Team Building, Lansare de Produs, TrainingRestaurantul La Greci a fost construit si deschis in anul 1990 de catre doi cetateni greci , a caror origine a dat numele restaurantului, nume si istorie care s-a pastrat pana in prezent. Restaurantul de nunti actual este o locatie nou amenajata in stil rustic, inaugurata la inceputul anului 2008 pe structura vechiului restaurant.

Restaurantul de petreceri dispune de un spatiu de 100 metrii patrati cu o capacitate de 90 de locuri, un spatiu modular care poate fi adaptat numarului de invitati al petrecerii dumneavoastra. Astfel se pot creea separeuri pentru 15/25/40/60/90 locuri. Pe timpul verii o parte din locatie poate fi transformata in terasa acoperita.

Sala de nunta este prevazuta cu instalatie de filtrare, ventilatie si conditionare a aerului si aport de aer proaspat precum si izolare fonica.

Personalul este calificat, cu o bogata experienta in deservirea invitatilor la diverse evenimente si sunt direct interesati de calitatea serviciilor pe care le presteaza.

Restaurantul La Greci este localizat in Bucuresti, sector 5, zona Salaj (vezi harta). Accesul se face usor, fiind chiar la inceputul strazii serg. Constantin Musat la numarul 52. Parcarea se poate face chiar langa cele 2 intrari ale restaurantului care beneficiaza si de o parcare proprie
Modifica descrierea

Pareri despre "Restaurant La Greci" (1)

adina_lixy pe 22.05.2010 (13:36)

Aici am organizat botezul fetitei noastre si am fost foarte multumiti de ospitalitatea restaurantului.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Restaurant La Greci"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat