Restaurant La Taifas

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Gheorghe Manu, nr. 16, (in curtea Palatului Cantacuzino – Muzeul National George Enescu – din Calea Victoriei) Bucuresti
Telefon:
021 212.77.88
Web:
http://bistrotaifas.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Restaurant La Taifas"

Restaurantul Bistro La Taifas este situat pe strada Gheorghe Manu (fostă Lemnea) la numărul 16, aproape de intersecţia cu Calea Victoriei, în curtea Palatului Cantacuzino.

Fondat în anul 1994 sub numele de Bistro Ateneu, în strada Episcopiei 3, restaurantul a propus un concept nou în Bucureştiul anilor 90: bistroul, locul de întâlnire cu prietenii pentru un taifas liniştit sau pentru un prânz ori pentru o cină ca la mama acasă.

La scurtă vreme după ce Bistro Ateneu a intrat în conştiinţa iubitorilor de frumos şi de rafinament, pe strada Gabriel Peri a fost fondat Bistro La Taifas, în acelaşi ton de boemă interbelică.

Din 2006, cele două restaurante funcţionează în strada Gh. Manu nr. 16, în curtea Palatului Cantacuzino.
Un bistro linistit, plin de verdeata si de bun gust

Terasa, din curtea plină cu verdeaţă, oferă în timpul verii un mult dorit refugiu în faţa zăpuşelii. Prin poziţia sa adăpostită, departe de zgomotul marilor bulevarde, dar aproape de Piaţa Victoriei, Bistro La Taifas oferă celor care îi trec pragul o oază de linişte şi de voie bună, la adăpost de ritmurile oraşului, dar aproape de inima sa.

Bucătăria, cu specific românesc, dar şi cu reţete culinare din bucătăria europeană, asigură oaspeţilor bistroului tihna şi buna dispoziţie a unei mese în familie. Meniul, fără a fi extravagant, redă, într-un registru de arome, uneori discrete, alteori zglobii, deplina fuziune dintre bucătăriile orientului şi ale occidentului.

O calitate aparte şi foarte apreciată de oaspeţii noştri este aceea că meniul zilnic este făcut în funcţie de produsele de sezon, dar şi de belşugul zilnic al pieţei. Pe scurt, meniul nostru este mereu prospăt.

Aşezat în curtea Muzeului Enescu, Bistro La Taifas este locul în care atmosfera boemă, de Bucureşti interbelic, împreună cu mâncarea gustoasă acompaniată de vinurile bune, transformă o zi ploioasă într-una senină, o zi fierbinte într-una răcoroasă sau o zi geroasă într-una călduroasă.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Restaurant La Taifas"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat