Restaurant Petit

5.0
2 voturi / 2 pareri
Adresa:
Str. Olteni nr. 3 , Zona Unirii in apropierea strazii Sfanta Vineri Bucuresti
Telefon:
0753 31.55.77
Web:
http://www.restaurant-petit.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Restaurant Petit"

Restaurant Petit, nu chiar mic, dar cu suflet mare.

Restaurantul Petit, deschis de curand in inima Bucurestiului, langa club BarFly, va invita sa-i pasiti pragul pentru a descoperi o atmosfera relaxata, prietenoasa, intima. Savoarea data de mancarurile preparate aici, cordialitatea servirii precum si un meniu generos creeaza un rafinament culinar specific noua.
Modifica descrierea

Pareri despre "Restaurant Petit" (2)

bdoinana pe 10.04.2010 (23:07)

Restaurantul "Petit" are 2 saloane inauntru, fumatori si nefumatori. Fiind nefumatoare, am fost impresionata sa nu simt mirosul statut de tigara la fumatori…caci eram "in grup" si prietenii mei fumau. La nefumatori, am intrat de curiozitate, aer curat, conditionat, ce mai, pe gustul meu !
Afara, o terasa foarte mare, cu soare si cu umbra, dupa cum poftesti. Noi am preferat, inauntru, la aer conditionat. Despre servire, numai cuvinte de lauda. Se intereseaza de preferintele tale, daca doresti portii mai mici ti le reduce, bineinteles, si la pret. Caci fetele fiind sensibile la acest subiect au intrebat cat de mari sunt portiile, iar raspunsul a fost : cat doriti dumneavoastra!!! Mai mult, doresti o rosie, in plus, la salata, ti se aduce, nu ti se spune, ca in alte parti, ca nu se poate.
Despre mancare, pot spune ca este foarte buna si foarte proaspata, iar preturile, culmea, desi restaurantul "Petit" se afla situat in inima Bucurestiului, sunt ….normale. Nici scump, nici ieftin. Am inteles de la ospatar ca sunt si reduceri intre orele 11 si 13 (stilul Happy Hours !), carduri de fidelitate pentru clienti... In meniul restaurantului "Petit", gasiti destule, iar vinul casei este bun.
Mergeti si …mancati, o sa va placa. Aaa, lucru important in Bucuresti: locuri de parcare destule!!! Cele bune.

kpshunik pe 14.04.2010 (08:31)

restaurantul petit stie foarte bine sa atraga clientii si dupa ce ii atrag, sa ii faca ai lor pe viata .... pe langa decorul dragut si ospitalitatea de care dau dovada angajatii cel mai mult imi place la ei mancarea pentru ca este atat debuna incat te lingi pe degete ... fabulos ...
niciodata nu mi-am comandat portii mici si intotdeauna am ales meniul mare ... ar fi fost chiar exagerat din partea mea sa vin la brace pentru mancarea delicioasa si sa cer portii mici ca sa nu ma pot satura ci doar sa imi zgandar pofta ...

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Restaurant Petit"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat