Restaurant Pizzeria No 10

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Austrului nr.10, Sector 2, Bucuresti Bucuresti
Telefon:
0741 21.00.03, 0747 69.52.82
Web:
http://www.no10restaurant.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Restaurant Pizzeria No 10"

Program restaurant: 10:00 – ultimul client
Program bucatarie: 10:00 – 23:30 Modifica programul

Descriere "Restaurant Pizzeria No 10"

Uneori distractie, alteori afacere, dar mereu multa munca si daruire, toate la un loc reprezinta esenta acestei pasiuni. Restaurantul nostru, gandit ca “o mica afacere de familie”, isi desfasoara activitatea pe o straduta linistita din centrul burghez al micului Paris de altadata. Probabil tocmai din acest melanj de trecut boem si prezent tumultos, amestec al carui parfum il resimtim in fiecare zi, meniul nostru incearca sa satisfaca cat mai multe gusturi si preferinte….

Am atacat mai intai bucataria tipic italiana, apoi ne-am surprins clientii cu cateva preparate internationale si, intr-un final, ne-am aventurat sa introducem in meniu si cateva “taieturi” din cele mai savuroase carnuri de vita.

Si, pentru ca in esenta avem suflet de artisti si cum bine spunea odata un intelept “vinul este poezie imbuteliata”, am dedicat o atentie speciala licorii lui Bachus si astfel veti putea alege diverse sortimente din podgoriile romanesti de renume.

La bere ne-a fost mai greu sa ne hotaram si tocmai de aceea avem o selectie de peste 30 de varietati – filtrate, nefiltrate, blonde, brune sau chiar si rosii.

Placerea noastra vinovata, cafeaua, a fost si ea aleasa cu multa atentie si acum ne putem lauda cu o cafea italiana deosebita – Filicori.

Si pentru ca nu ne-am multumit doar cu modalitatea de servire “a la carte” ne-am instruit temeinic, am redecorat salonul de la etaj, am conceput si testat diverse meniuri si in prezent suntem pregatiti sa organizam felurite evenimente: aniversari, reuniuni, intalniri private, petreceri tematice (Disco, Great Gatsby, etc), petreceri corporate, majorate, petreceri copii, botezuri, cununii sau chiar si comemorari.

Folosim numai ingrediente de cea mai buna calitate … poate si pentru ca restaurantul este o a doua casa pentru noi si locul unde ne place sa ne intalnim prietenii, dar totodata, speram ca astfel, combinand gustul savuros al preparatelor servite cu atmosfera intotdeauna relaxanta si muzica placuta sa ne fermecam musterii….si sa-i convingem si pe cei care inca nu ne-au vizitat ca merita sa faca macar o data incercarea asta!

Mai multe nu va mai spunem (intotdeuna un pic de mister trebuie sa ramana) dar va asteptam pe voi sa descoperiti singuri un loc unde veti dori sa reveniti mereu!
Categorie: Pizza
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Restaurant Pizzeria No 10"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat