Restaurant pizzerie Cuptorul cu Lemne

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Pache Protopopescu 65, BUCURESTI Bucuresti
Telefon:
021 252.44.93, 0372 77.00.99
Web:
http://www.cuptorulculemne.com
Modifica date de contact

Program "Restaurant pizzerie Cuptorul cu Lemne"

Zilnic, intre 10:00 - 24:00 Modifica programul

Descriere "Restaurant pizzerie Cuptorul cu Lemne"

Acordam atentie si celor mai mici detalii pentru a crea o atmosfera relaxanta si primitoare, dar in acelasi timp vibranta si cu un stil desavarsit. Va invitam sa luati un loc la noi la masa, sa incercati una din retetele noastre unice, inspirate din bucataria romaneasca precum si din cele mai placute arome ale bucatariei internationale. Veti gusta ingrediente proaspete combinate intr-un mod deosebit.
Restaurantul nostru are o capacitate de 100 de locuri in interior si 60 de locuri pe terasa acoperita, dotata modern cu sistem de racire pe perioada verii, si sistem de incalzire pe timp racoros. Dispunem si de saloane pentru nefumatori. Locatia este dotata cu aer conditionat precum si plasme.
Mai mult decat atat, in locatia noastra functioneaza permanent un salon de caricatura (clubul Caricaturistilor Sorin Postolache), unde au loc periodic vernisaje cu lucrari ale artistilor. Va invitam sa aflati mai multe despre Clubul Caricaturistilor.

Organizam evenimente speciale (onomastici, zile de nastere, intalniri de afaceri, alte ocazii speciale) pentru grupuri de pana la 20- 25 de persoane.
Categorie: Pizza
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Restaurant pizzerie Cuptorul cu Lemne"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat