Restaurant Riviera

5.0
5 voturi / 5 pareri
Adresa:
Bd. Basarabia, nr. 2 Bucuresti
Telefon:
021 321.19.96
Fax:
021 321.01.10
Web:
http://www.restaurantriviera.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Restaurant Riviera"

Restaurant Riviera inseamna petrecerea unor momente de neuitat intr-o ambianta distinsa si linistita pe malul lacului din Parcul National.

Preparatele irezistibile, serviciile de calitate, terasa incantatoare, muzica de calitate - sunt doar cateva din motivele pentru care ati alege sa va petreceti aici orice eveniment special din viata dumneavoastra.
Modifica descrierea

Pareri despre "Restaurant Riviera" (5)

kpshunik pe 14.04.2010 (09:57)

la acest restaurant a facut nunta o prietena buna de-a mea si am avut ocazia sa o pot ajuta la pregatirile de nunta ... am ales impreuna meniul, bauturile si chiar si aranjamentele mai ales ca aveau pachete speciale si promotionale care includeau si aranjamentele tu trebuia sa decizi doar ce vrei sa ai la nunta si ce iti place cel mai mult ....
surprinzator pretul per meniu a fost unul foarte bun iar localul este extraordinar mai ales seara cand este luminat complet, iar terasa este cel mai cochet loc sau mai bine zis coltisor al celor de la riviera....

rcc pe 16.05.2010 (10:53)

In general, duminica, mancam undeva la un restaurant sau o pizzerie, oricum nu acasa. Pentru ca Riviera este aprooape de casa, ii calcam des pragul. Un pranz luat intr-o zi insorita pe terasa de pe malul lacului, este placut si relaxant. Mancarea este foarte buna si servirea la fel. Are si parcare destul de mare in parc si toata ambianta este placuta. In plus se poate face o plimbare prin parc inainte sau dupa masa.

virginiaelena pe 22.07.2010 (16:38)

Am fost la 2 nunti acolo, dar inainte de redecorarea din 2005. Si atunci era frumos si preturile ok avand in vedere locatia superba!

mirela_pisoi pe 28.12.2010 (15:49)

Mananc la ei cel putin odata pe luna.O locatie selecta cu niste prajituri foarte bune ( au laborator propriu).Angajati bine pregatiti si o servire impecabila.

Preturile sunt putin mai ridicate

suzanamatei pe 08.02.2011 (18:43)

Restaurant select

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Restaurant Riviera"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat