Restaurant si magazin vegetarian & raw-vegan rawdia

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Putul lui Zamfir 50-52, BUCURESTI Bucuresti
Telefon:
0748 20.32.51
Web:
http://www.rawdia.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Restaurant si magazin vegetarian & raw-vegan rawdia"

Luni - Vineri: 09.00 - 19.00
Sambata: 12:00 – 17:00
Ultima comandă: 18:15 Modifica programul

Descriere "Restaurant si magazin vegetarian & raw-vegan rawdia"

Iubire. restul sunt ingrediente
savoare, încântare, armonie şi, mai presus de toate, iubire

toate astea le simţi de la primul contact cu oricare dintre preparatele noastre de hrană vie. fiecare dintre ele este un gest de iubire şi recunoştinţa faţă de natură şi faţă de tine, cel care ştie să le aprecieze.

de fapt, aşa a apărut rawdia. întâi am dospit cu atenţie dorul pentru frumos. apoi am pus laolaltă respectul faţă de natură şi om, puterea de a ne minuna şi plăcerea de a bucătari. peste ele am presărat încântarea de a face ceva bun, în care să ne regăsim pe de-a-ntregul. le-am amestecat cu dibăcie şi le-am dat puţin la focul raw-vegan al iubirii. apoi le-am ambalat cu o îmbrăţişare. de fiecare dată, ceea ce rezultă din această formulă magică este un dar nepreţuit al naturii pentru om.

rawdia este un restaurant şi magazin vegetarian şi raw-vegan unde găseşti atât preparate şi ingrediente predominant raw-vegane cât şi prieteni care împărtăşesc cu tine aceleaşi convingeri despre un mod de viaţă sănătos şi curat. în galantar te aşteaptă, pline de vitalitate, preparate de hrană vie şi superfoods, specialităţi din pâine dospită cu maia, pâinici raw, gustări, creme, pate-uri, supe, salate, deserturi şi sucuri&smoothies, toate super delicioase.

garantăm că fiecare preparat rawdia este făcut din ingrediente crude selectate cu mare atenţie, 100% naturale, preparate la temperaturi care să păstreze cât mai nealterate vitaminele, mineralele şi proteinele din conţinut.

dacă nu poţi ajunge la noi, nu e nicio problemă . sună-ne şi îţi aducem imediat oricare dintre preparatele sau ingredientele noastre delicioase.

pentru că ţinem la sănătatea şi satisfacţia ta, nu am putut face altfel.

conştiinţa ne-o dictează.

clipă de clipă.
Categorie: Mini-market
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Restaurant si magazin vegetarian & raw-vegan rawdia"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat