Restaurant si Terasa Burebista - Batistei

3.9
7 voturi / 9 pareri
Adresa:
Strada Batistei, nr. 14, In apropiere de Hotel Intercontinental Bucuresti
Telefon:
0755 04.14.90, 021 211.89.29
Web:
http://www.facebook.com/...
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Restaurant si Terasa Burebista - Batistei"

Traieste-ti vara la cea mai noua terasa din centrul orasului!

Dupa 10 ani de traditie, Restaurantul Burebista revine cu un nou concept, un nou meniu si cu o noua terasa. Situat exact in centrul orasului, in imediata apropiere a Hotelului Intercontinental si a Ambasadei Americii, restaurantul te asteapta sa te racoresti si sa te bucuri de o atmosfera calda, alaturi de prieteni, colegi, sau pur si simplu sa traiesti cateva clipe de liniste si relaxare.

Cu o capacitate de peste 200 de locuri, Terasa Burebista este locul perfect pentru mesele tale de pranz, intalnirile cu prietenii, programele afterwork, cine romantice, business-meetinguri, dar se poate transforma usor intr-un grill-garden pentru duminicile in care doresti doar sa te simti bine.

V-am pregatit un meniu de vara, accesibil, o fuziune intre bucataria traditionala romaneasca, preparate vanatoresti si cele ale bucatariei internationale.
In serile de week-end atmosfera va fi incalzita de muzica live, concursuri, dar si de catre invitatii nostri speciali. Atat la terasa cat si la restaurant puteti organiza diverse evenimente precum petreceri private, aniversari, evenimente corporate, teambuildinguri, conferinte, etc.

Restaurantul Burebista, ofera zilnic tuturor celor care ii trec pragul o parte din secretele bucatariei traditionale romanesti, avand un meniu diversificat. Restaurantul este unul dintre putinele localuri din Bucuresti unde puteti comanda preparate cu specific vanatoresc, precum din tolba vanatorului – preparat ce contine carne de mistret, urs, prepelita, caprioara cu sos de prune uscate, urs cu sos de mustar, mistret cu ghimbir si multe alte delicatese.

Va asteptam sa va bucurati de vara si sa va relaxati la cea mai noua terasa din centrul orasului.

Pentru mai multe informatii despre meniu, evenimente, accesti pagina de facebook
Modifica descrierea

Pareri despre "Restaurant si Terasa Burebista - Batistei" (9)

tjanina pe 07.02.2010 (11:44)

Mi-a placut totul aici: servirea ireprosabila,meniul variat si super gustos,dar si decorul restaurantului,de-a dreptul extraordinara,ne-am simtit foarte bine .

yoana_yd pe 10.04.2010 (22:46)

Mmmm...e superba locatia.Totul merge ca uns acolo.Mancarea e extrem de buna.

kpshunik pe 12.04.2010 (21:45)

foarte buna mancarea de la burebista vanatoresc....
am incercat adesea preparate din carne de urs si pe cele din porc mistret deoarece acestea mi-au atras cel mai mult atentia si mi-au starnit curiozitatea...
cel mai mult mi-au placut platourile din por mistret amintindu-mi de savurosul gust de jamon spaniol, un fel de muschi din porc mistret pe care l-am mancat in spania acum 3 ani de zile. am vazut ca au aparut si la noi in tara jamon.... am luat o data si ca sa nu imi stric imaginea de nepatat al jamonului spaniol, am incetat sa mai cumpar de aici...in schimb la acest restaurant e o placere sa mananci porc mistret...

jolica pe 13.04.2010 (18:25)

Si aici am mancat:) mancaruri romanesti, variate pentru cei care doresc sa comande specialitati vanatoresti foarte bune.

mihaelagrafu pe 16.02.2011 (22:18)

Atmosfera extraordinara..intretinuta de dansuri populare
Delegatia norvegiana a ramas cu o parere buna si cel mai important si-au schimbat parerea despre Romania

chiricalaura pe 01.08.2011 (16:16)

Acest restaurant este divin din toate punctele de vedere. Prima data cand am intrat in el a fost la invitatia unor prieteni, iar de cand am descoperit preparatele romanesti si vanatoresti pur si simplu m-au incantat din toate punctele de vedere. Atmosfera este minunata, servirea ireprosabila, mancarea divina. Cu siguranta ma intorc aici de cate ori am ocazia si dorinta de a manca ceva bun.

francis pe 03.08.2011 (15:45)

Imi amintesc cand am calcat pragurile restaurantului chiar intr-o zi plina in acre abia asteptam sa ajung acasa pentru a ma odihni. Am simtit privind la terasa aerul familiar ar meselor luate cu prietenii asa ca nu am mai stat pe ganduri si am intrat. Am fost impresionata de calitatea serviciilor, de mancarurile atat de bine gatite, de parca toate mamele din lume se stransesera la bucataria aceea. revin ori d ecate ori am ocazia si ma bucur de mancarurile romanesti si de spiritul satesc cu acre ne imbie de pe Batistei, restaurantul Burebista

andreeutza13 pe 30.08.2012 (01:04)

sobolanii?

ingrozitor local. serviciu lent. sa mai vorbesc despre sobolanii iesiti din spatele barului? locul asta trebuie inchis neaparat pana nu contamineaza populatia. nu stiu despre restaurant, dar astea mi s-au intamplat la terasa...

Sorin Oprescu pe 04.10.2013 (15:41)

Consider ca gresiti profund cu acest comentariu plin de neadevaruri. parerile a sute de oameni va pot contrazice opinia!

Comenteaza
Christina Schulz pe 11.04.2022 (21:50)

Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail: [email protected]
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdută
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de despărțire
7) Alungați un Iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău/ Vraja de loterie
9) vrei să-ți mulțumești iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
[email protected]

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Restaurant si Terasa Burebista - Batistei"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat