Restaurant The Artist

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Nicolae Tonitza Bucuresti
Telefon:
0728 31.88.71
Web:
http://www.theartist.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Restaurant The Artist"

the Artist este acum locul unde Chef Paul transforma prin magia lui textura, aroma si culoarea fiecarui preparat in sculpturi ametitor de delicioase. Restaurantul se afla in Centrul Istoric al Bucurestiului, la parterul unei impresionante cladiri interbelice de pe strada ce poarta numele marelui pictor – Nicolae Tonitza.

Bucataria modernista a Chef-ului olandez combina tehnicile clasice cu cele din bucataria moleculara si influente din bucataria romaneasca, avand ca rezultat asocieri surprinzatoare de texturi si arome ce revolutioneaza gastronomia clasica.

Cei care pasesc pragul restaurantului fac primii pasi intr-o calatorie memorabila. La “the ARTIST” experienta culinara se tranforma intr-o experienta a emotiilor. Fiecare preparat din meniu este creat pentru a atinge toate coardele senzoriale. Aici vei trai experienta surprinzatoare de a gusta ceva cu adevarat nou, inovativ si delicios.

Pentru a darui noi emotii si experiente unice publicului Bucurestean, in fiecare sezon Chef Paul Oppenkamp creeaza o noua colectie de capodopere delicioase, spre incantarea clientilor fideli. Fiecare meniu este rodul imaginatiei si maiestriei de a amesteca ingrediente de cea mai buna calitate pentru a obtine preparate cu detalii creative si surprinzatoare in prezentare folosind metode de gatit ce optimizeaza savoarea.

Ambianta eleganta la cina, dar in acelasi timp casuala la pranz a restaurantului “the ARTIST” creaza un cadru perfect pentru o experienta unica fia ea o cina romantica in lumina vibranta a serii, o intalnire cu prietenii sau de afaceri. Aici imaginatia dumneavoastra va fi provocata, iar limitele gastronomice cunoscute vor fi demolate complet. Sunteti pregatiti pentru o experienta unica?

Din cauza noilor măsuri luate de Guvernul Român în ceea ce privește reabilitarea clădirilor istorice pentru a rezista la cutremure de intesitate mare, am fost informați că în conformitate cu noua lege , nu putem continua cu activitatea în locatia actuala deoarece este parte dintr-o clădire care are nevoie de reabilitare. Prin urmare, restaurantul este închis până la 30 Aprilie și în proces de relocare la o nouă adresă . În curând revenim cu noi detalii …
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Restaurant The Artist"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat