Restaurant TIFALIS

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Nitu Vasile, nr. 39 Bucuresti
Telefon:
0726 60.70.81
Web:
http://www.tifalis.ro
Email:
office@tifalis.ro
Modifica date de contact

Descriere "Restaurant TIFALIS"

Sloganul nostru este nascut din pasiunea pentru perfectiune, din dorinta de a face clipele importante din viata ta, sa devina memorabile. Si daca ai ajuns la noi pe site, inseamna ca dintr-un motiv, sau altul ai nevoie de o colaborare cu noi. “Bine ai venit!” – nu ezita sa ne contactezi, suntem aici sa contribuim la reusita evenimentului tau.
Datorita voua am descoperit o alta latura a organizarii de evenimente. Ne-am conformat cerintelor din piata si am alcatuit meniuri, carora nu le puteti rezista. Pretul tentant, lipsa restrictiilor de ore, exclusivitatea pe care o oferim, pasiunea cu care lucram si calitatea serviciilor noastre, fac din Restaurant TIFALIS, optiunea perfecta atunci cand te gandesti la petrecerea de nunta, botez, majorat, aniversare, petrecere copii, petreceri private, traininguri, conferinte, parastas.

Locatia dispunde de doua sali cu o capacitate maxima de 80-100 de persoane in fiecare sala. Prima sala este dispusa pe doua nivele, parterul cu aprox 60 de locuri si balconul la etajul 1, cu 20-40 de locuri. La etajul doi se mai gaseste o sala in care incap aproximativ 100 de persoane. Salile pot gazdui si evenimente cu un numar mai mic de persoane, minim 30.

Va multumim pentru ca ne alegeti si asteptam cu drag sa fim alaturi de voi atunci cand faceti primi pasi catre evenimentul visat.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Restaurant TIFALIS"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat