Restaurante Xanadu

4.8
5 voturi / 6 pareri
Adresa:
Str. Sf. Stefan 20, (strada care uneste Cal.Calarasi cu Rondul Izv. Rece) Bucuresti
Telefon:
021 315.06.53, 0722 62.17.17
Web:
http://www.xanadurestaurant.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Restaurante Xanadu"

Deschis zilnic: 12:00 - 00:00 Modifica programul

Descriere "Restaurante Xanadu"

Week-end-urile sunt placute alaturi de familie si prieteni. De aceea sambata si duminica va asteptam la Xanadu Matuleasa cu aceeasi atmosfera calda si primitoare, iar bucatarii nostri vor gati bucate noi si gustoase special pentru Dvs: bors de peste, fasole cu ciolan afumat, miel cu cartofi la cuptor, papanasi cu dulceata si smantana, clatite cu branza dulce si stafide si multe alte bunatati pe care le vom gati in fiecare weekend pentru oaspetii ce ne vor trece pragul.
Modifica descrierea

Pareri despre "Restaurante Xanadu" (6)

Alina_2705 pe 12.02.2010 (18:54)

Este o locatie foarte frumoasa .Atmosfera este placuta, romantica, meniul variat si mancarea foarte buna. Deasemenea servirea este foarte buna. Recomand cu mult drag tuturor acest restaurant unde merg de multe ori cu prietenii.

modificat de Alina_2705 pe 19.05.2010 (17:20)

jolica pe 13.04.2010 (18:30)

Frumos local, sincer. Mancare buna si ospatari draguti.

kpshunik pe 13.04.2010 (21:43)

este extraordinar de frumos la restaurantul xanadu matuleasca .... totul este perfect renovat, atmosfera de petrecere mereu iar meniul este unul variat de la bucate traditionale la pizza si platouri internationale ... eu vin aici mai des ca sa mananc mancare de-a noastra romanesca fiind satula de cele arabesti, chiar daca sunt bune ma mai saturi uneori de orez si sofran si alte minunatii ... iar cei de la xanadu matuleasca mai au un an in maneca si anume ofertele periodice si reducerile la meniuri .....

tenghercorina pe 12.05.2010 (18:32)

Xanadu este acum pe Sf Stefan nu Mantuleasa si preparatele sunt internationale,dar preponderent peste si fructe de mare,paste si dulciuri de casa....sper ca la noi va refereati.

Comenteaza
cristina.eric pe 16.04.2010 (11:09)

Elegant, romantic... mediteranean. Acesta a fost locul pe care l-am ales pentru petrecerea botezului baietelului nostru. Minunat!!!

Bluze pentru femei pe 05.01.2023 (09:44)

Bluze elegante de damă
Aici veți găsi bluze elegante pentru ocazii importante. Merită să aveți în garderobă o bluză elegantă de damă, pentru că se potrivește la multe ținute, chiar și la serviciu sau la o ocazie importantă. Vă întrebați ce să purtați? Bluza albă pentru femei este un punct de atracție pentru că se potrivește cu aproape orice ocazie. Oferim versiuni în culori uni, dar puteți găsi și bluze cu imprimeuri, cum ar fi cele cu buline, modele geometrice, imprimeuri de animale, dungi și flori. Bluza elegantă și stilată poate fi combinată fie cu un sacou cu două rânduri de nasturi și pantaloni țigaretă, fie cu o fustă creion mulată.
https://www.mohito.com/ro/ro/imbracaminte/bluze

Bluze de seară de damă pe 05.01.2023 (09:45)

Bluze de seară de damă
Gama MOHITO include bluze de seară, potrivite pentru diverse ocazii. Vă recomandăm modele simple în tonuri neutre, cum ar fi alb, negru sau bej, dar și bluze cu imprimeuri la modă, cum ar fi cele cu buline, dungi sau căutatele animal print. Veți găsi numeroase croiuri elegante, ideale pentru seara. Avem bluze cu paiete, bluze cu fundițe sau bluze cu diferite decolteuri.
https://www.mohito.com/ro/ro/imbracaminte/bluze

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Restaurante Xanadu"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat