Rush Beauty Salon

4.0
1 vot / 1 parere
Adresa:
Str. Nerva Traian, nr. 12, bl. M37, sc. 1, et.1, ap. 1 Bucuresti
Telefon:
021 326.36.76, 0769 22.00.24
Modifica date de contact

Program "Rush Beauty Salon"

Luni – Vineri: 10.00 – 20.00
Sambata: 10.00 – 18.00
Duminica: 10.00 – 14.00 Modifica programul

Descriere "Rush Beauty Salon"

Salonul de infrumusetare, estetica si remodelare corporala Tania, va ofera sansa de a petrece cateva momente unice prin care sa va bucurati de acea oaza de liniste care va ajuta, sa va simtiti departe de ritmul alert si foarte zgomotos, in care cu totii traim in acest „secol al vitezei”.

Salonul de infrumusetare, estetica si remodelare corporala Tania este partenerul de incredere al tuturor persoanelor active, dornice sa traiasca in armonie cu propriul corp si care doresc sa isi atinga obiectivele propuse si sa obtina succese maxime in plan profesional si personal.

Salonul Tania este situat intr-o zona centrala si selecta, in apropiere de Piata Unirii din Bucuresti. Este un salon intim, cochet, elegant si confortabil care va pune in valoare calitatile naturale prin servicii profesionale!
Intr-o atmosfera armonioasa, prietenoasa si relaxanta echipa de profesionisti din cadrul salonului de infrumusetare, estetica si remodelare corporala Tania, este pregatita sa vina in intampinarea dorintelor dumneavoastra, pentru a va oferi consilierea si serviciile de care fiecare aveti nevoie.
Specialistii salonului Tania, sunt absolventi ai celor mai renumite scoli de profil din Romania, Republica Moldova si Rusia.

Misiunea salonului Tania este ca dumneavoastra sa fiti rasfatati, relaxati, sa va eliberati de grijile si agitatia activitatilor zilnice ale vietii moderne. Echipa salonului Tania va asteapta in permanenta cu oferte speciale.
Sa fiti mereu Frumosi, Sanatosi, Zambitori, Optimisti si Puternici!
Cheia succesului echipei Tania se bazeaza pe seriozitatate, calitate, discretie si profesionalism. Suntem onorati sa va oferim serviciile noastre si sa va avem in portofoliul nostru de clienti. Multumirea dumneavoastra este recunoasterea noastra profesionala. Unul dintre obiectivele principale este de a avea o relationare optima, de a va respecta cerintele, de a descoperi nevoile si de a face fata cu brio tuturor exigentelor dumneavoastra; pentru a gasi cele mai potrivite metode ca dumneavoastra sa aratati asa cum va doriti, sa va mentineti in forma si sa va bucurati din plin de bunastarea si imaginea dumneavoastra. Numai impreuna putem alege ceea ce este mai bun si mai potrivit pentru imaginea, frumusetea si sanatatea dumneavoastra.
Cu serviciile Tania Salon veti fi mereu stralucitoare, cocheta si seducatoare!
Modifica descrierea

Pareri despre "Rush Beauty Salon" (1)

oldwitch pe 06.12.2010 (16:02)

Mi-a placut ca sunt tineri, ambitiosi, ca reusesc sa tina un salon OK, curat si stilat, intr-un spatiu nu foarte mare, dar inteligent folosit.
Foarte bine pregatite angajatele, se vede ca au scoala de cosmetica, plus ani buni de experienta.
Mi-au facut bine mastile de fructe, de altfel ma duc periodic pentru asa ceva acolo.

Este destul de greu de gasit prima oara, cel putin mie mi-a fost cam dificil, desi nu eram chiar straina de zona (centrala, de altfel...)

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Rush Beauty Salon"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat