Salon Paradiso

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Novaci, nr. 9A Bucuresti
Telefon:
021 421.00.54
Web:
http://salonparadiso.ro
Modifica date de contact

Program "Salon Paradiso"

Luni - Vineri: 10-21
Sambata: 08-18
Duminica: 08-14 Modifica programul

Descriere "Salon Paradiso"

Va asiguram ca veti beneficia de servicii de inalta calitate.
Avem specialisti cu o mare experienta de lucru si cursuri de specialitate.

Se spune ca frumusetea e trecatoare, dar nimic nu da mai multa incredere in sine unei femei decat felul in care arata. Frumusetea poate fi, la un moment dat, o arta... si noi, cunoastem aceasta arta ! Testeaza simturile celor din jurul tau !

Vino la Salon Paradiso si lasa-ne sa avem grija de tine. Noi stim sa te facem cea mai frumoasa ! Un salon cu stil, eleganta si personal specializat pentru a satisface cele mai stricte cerinte de calitate.

Se spune ca ochii sunt fereastra sufletului, esteticiana nostra da lumina acestei ferestre prin pensat, tratamente faciale, masaj facial, si daca doriti pate incheia rasfatul cu un machiaj deosebit. Un masaj inseamna mai mult decat relaxare, inseamna a te simti bine in corpul tau, a-l simti fericit, pentru aceasta noi avem tehnicieni maseuri cu experienta in masaj de relaxare, masaj medical si recuperare prin masaj, tonifiere, drenaj limfatic, anticelulitic, reflexoterapie. Partea pe care o observam cel mai des la noi insine sunt mainile, Salon Paradiso va recomanda o tehniciana de unghii cu o vasta experienta la noi si peste hotare.
Categorie: Coafor si frizerie
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Salon Paradiso"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat