Salon Perfect Miss

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Academiei Nr.17- Sect. 1 Bucuresti
Telefon:
021 312.30.25, 0744 35.43.55, 0722 44.68.98
Web:
http://www.salonperfectmiss.ro
Email:
office@salonperfectmiss.ro
Modifica date de contact

Program "Salon Perfect Miss"

L-S: 10.00 - 20.00 Modifica programul

Descriere "Salon Perfect Miss"

Credem in perfectiune, credem in frumusete si credem ca frumusetea inseamna inainte de toate ingrijire.
De aceea am creat pentru tine salonul Perfect Miss, un loc in care sa-ti descoperi si sa-ti pui in valoare propria frumusete.
Coafura, manichiura, pedichiura, tenul, machiajul sunt detalii care vorbesc despre tine si care impreuna sunt cartea ta de vizita, iar imaginea impecabila la orice ora e importanta si contribuie la starea ta de bine.
Ne ocupam in amanunt de aceste detalii care fac diferenta. Suntem aici pentru tine, dedicati sa iti punem in valoare frumusetea si personalitatea pentru ca tu sa arati si sa te simti bine.

Pozitionat ultracentral, in imediata apropiere a Universitatii, pe o strada usor accesibila, cu parcare amenajata foarte aproape, salonul Perfect Miss este locul unde grija si atentia acordata clientului merg mana in mana cu eficienta si calitatea tratamentelor iar respectul si profesionalismul sunt principiile de baza ale acestui centru.

Momentele de destindere intr-o atmosfera calda si prietenoasa in care specialistii nostri iti asigura solutii si tratamente personalizate care te vor face sa revii cu siguranta iar Perfect Miss iti va fi un prieten pe care poti conta mereu.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Salon Perfect Miss"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat