Salonul Organic Ever Green

0.0
0 voturi / 1 parere
Adresa:
Str Bucur 11 Bucuresti
Telefon:
0723 47.37.32, 031 805.90.02
Web:
http://www.salonorganic.ro/
Modifica date de contact

Program "Salonul Organic Ever Green"

Program de iarna luni-sambata 10:00-18:00 (va rugam sunati pentru programari)
Program de vara marti - sambata 10:00 - 20:00.
www.salonorganic.ro Modifica programul

Descriere "Salonul Organic Ever Green"

Salonul organic de frumusete Ever Green este unic si nou in Bucuresti, chiar si in Romania. Conceptul EverGreen este de a fi diferit de un salon obisnuit. Personalul salonului este experimentat si instruit sa lucreze cu produsele profesionale bio-organice. Acest salon a fost creat cu specific bio – organic deoarece s-a observat ca tot mai multe persoane constientizeaza ce inseamna cosmetice bio fata de cele conventionale si ca multe femei vor sa fie si frumoase si sanatoase.

Cosmeticele bio organice profesionale folosite in salonul de infrumusetare Ever Green sunt promovate cu incredere aici deoarece sunt produse organice fara amoniac, resoscinol si fara parabeni si se adreseaza tuturor persoanelor care tin la sanatatea lor, dar si femeilor gravide si celor care alapteaza. In cadrul salonului sunt comercializate si produse pentru par profesionale organice, produse de make-up mineral organic, masti organice pulbere, tratamente spa corporale, oja naturala fara toluen si multe altele.
Modifica descrierea

Pareri despre "Salonul Organic Ever Green" (1)

Negoita Denisa pe 16.09.2010 (01:13)

Dau copy paste unui comentariu pe care l-am facut pe pagia web a Evenimentului Zilei in urma experientei mele la Salonul Evergreen

Va scriu pt ca as dori sa clarific anumite aspecte, in primul rand fotografiile publicate sunt facute DUPA ce parul meu a fost total distrus,in al doilea rand am parul blond de 5 ani, ma vopsesc la un acelasi salon aproape lunar si doar la radacina cu o vopsea normala si oxidant de 12 % (pt a deschide mai bine radacina, insa nu am folosit niciodata pudra decoloranta). Sa va spun pe scurt povestea mea.
De multa vreme imi doream sa am parul ondulat si intr-o zi citesc pe forumul envy de aceasta metoda...am cautat pareri si dupa mai multe luni exact cu o zi inainte de ziua de nastere am decis sa imi fac un cadou si sa merg la un salon EXCUSIV BIO tocmai pentru a NU-MI distruge parul care era chiar si asa vopsit sanatos. Acum analizand toate aspectele imi dau seama ca totul a mers prost de la prima convorbire telefonica pe care am avut-o dat la acest salon si pana in momentul culminant. Sunt o persoana foarte corecta si inca de la inceput ba nu aveau poze cu alte fete care au fost facute, ba imi promiteau ca ma suna pt programeare si nu au facut-o, a trebuit sa insist si in sfarsit am ajuns acolo unde nu era nimeni decat o femeie ceva mai in varsta care era coafeza (deci nu poate spune cineva ca era clienta in acel moment acolo, managera salonului a venit ulterior in salon iar toate cele 4 ore pe care le-am stat acolo nu a mai venit nimeni la coafor ci doar la cosmetica si intrau intr-o incapere separata).
Inca de la inceput m-au intrebat daca mi-am decolorat parul si au decis sa faca teste...au luat parul si au rupt fire sa vada ce si cum si-au dat cu parerea si au spus ca nu am deloc de ce sa imi fac griji ca dansele au aplicat metoda unor persoane cu parul mai lung si mai vopsit decat al meu si a iesit perfect. Am zis in regula si mi-au pus respectiva solutie in par...dupa un anumit timp cand a verificat parul nu se incretea deloc...iar dansele nu stiau ce se intampla...si-au dat din nou cu parerea si au decis sa duca procedura pana la capat. Dupa 4 ore de stat in salon cand au spalat la final am vazut ca nu s-a incretit deloc...intradevar am plecat cu parul perfect ud pt ca am o fetita mica acasa care nu mancase si trebuia sa ajung sa o hranesc. Mentionez ca doamenele de la salon nu mi-au pretins sa platesc solutia dearece parul nu era ondulat. In maxim 5 minute cand am ajuns acasa, pt ca locuiesc foarte aproape a inceput sa se usuce la varfuri iar cand mi-am prins parul in maini am ramas cu un smoc de 10 cm, in acel moment am sunat la salon si le-am spus, evident plangand si mi-au zis sa ma intorc sa vada ce pot face. M-am intors dupa o ora pt ca am stat sa imi hranesc copilul si mi-au aplicat doua masti si ceva ulei pe par insa am plecat tot cu parul ca de papusa.
Daca de la inceput cineva ar fi spus ca as avea parul vreun pic deteriorat si ar fi posibil ca solutia bio sa nu isi faca efectul, nu as fi incercat! Dar cand cineva iti tot spunce ca face asta de multa vreme si ies onduleuri naturale...am crezut si am cazut in plasa.
Am ales acest salon tocmai pentru ca este Bio...ma rog...un produs care pe toti peretii lor scrie ca nu deterioreaza parul iar daca as fi cumparat un permanent din piata sigur nu mi-ar fi ars in asa fel parul. Mentionez ca parul a fost distrus in totaliate...inclusiv la radacina unde fusese vopsit decat o data (acea portiune blond roscat) devenise efectiv scamosat ...tocmai de aceea a cazut ipoteza salonului care spune ca parul era distrus. Daca ar fi fost asa ar fi trebuit sa spune de la inceput ca nu este un par sanatos.
Urmatoarea zi am mers la stilistul Laurent Tourette la care ma tund de cativa ani si a ramas socat...ba chiar a pastrat parul pe care mi l-a tuns sa il arate clientelor care cred ca au parul distrus, sa le arate ce inseamna un par distrus.El m-a tuns pana deasupra umerilor si a insistat sa ii pun multa masca si sa vedem ce se intampla insa chiar si asa nu puteam baga piaptanul in el asa ca l-am tuns asa cum il vedeti in a doua poza si am mai asteptat 1 luna sa creasac cel natural iar ieri am tuns si restul de par blod.
Mutumesc frumos pentru complimente celor care mi-au facut si vreau sa le spun spun celor care m-au criticat ca am facut aceasta intamplare publica tocmai pentru a evita sa i se mai intample altcuiva o astfel de neplacere. Sunt o presoana perfect normala care are o familie, un copil mic, o persoana educata, cu bun simt nicidecum vreo pustoaica teribilista care vrea sa se afirme in mai stiu eu ce fel.
Cineva a spus la un moment dat ca imi doarem sa imi tund parul...poate unele dintre voi stiti cat este de complicat sa ingrijesti un par lung...asta era asa pt ca imi doream sa fie lung dar s-a ocupat coafeza de la Evergreen sa nu mai fie asa si cel putin cativa ani sa astept sa creasca.
Va multumesc ca ati avut rebdare ca cititi comentariul meu si imi pare rau ca nu am putut posta mai devrene cand poate citea mai multe persoane! Link articolul EVZ http://www.evz.ro/detalii/stiri/am-ramas-fara-par-dupa-ce-am-fost-la-coafor-903525.html

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Salonul Organic Ever Green"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat