Salonul Silouette by Alexia

4.8
4 voturi / 4 pareri
Adresa:
Str.Axinte Uricarul nr.1, bl.3, sc.1, ap.5, parter, interfon 005, sector 1, zona Dorobanti (langa Perla) Bucuresti
Web:
http://www.silouettebyalexia.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Salonul Silouette by Alexia"

Folosim tehnologie de cea mai inalta performanta pentru a va satisface cererile intr-un mod cat mai profesional. Personalul angajat este atestat pentru folosirea aparatelor, care in urma unui control amanuntit au fost certificate de Ministerul Sanatatii si Cercetarii din Franta, pentru a nu mai fi nevoi sa se ajunga la bisturiu dar si pentru ai spijini pe oamenii bolnavi de obezitate.

Pentru a nu mai fi nevoie de bisturiu si interventii dureroase,nici ore lungi si obositoare petrecute in sala de antrenament, pentru a obtine o silueta de invidiat, adica un bun tonus muscular si o piele fara aspect de coaja de portocala. Acum ne ai pe noi!
Modifica descrierea

Pareri despre "Salonul Silouette by Alexia" (4)

ralucagas pe 23.02.2010 (11:21)

Super locatie, super servicii. Am ajuns aici din intamplare si m-am indragostit. Au produse de calitate si servicii pe masura. Am plecat de acolo cu o manichiura si o pedichiura foarte indraznete care au fost foarte apreciate.

ank_adaus pe 25.02.2010 (11:48)

Este un salon de cea mai buna calitate, poate printre cele de top 10 din Bucuresti. Am fost o singura data la ei, deoarece vroiam urgent o manichiura si nu gaseam nicaieri loc liber.Am fost surprinsa in mod placut de atmosfera draguta si de personalul foarte tanar si dragut care m-a intampinat. Preturile sunt relativ mari, dar serviciile sunt de cea mai buna calitate .Daca vrei sa te simti rasfatata , este cel mai bun loc unde sa-ti faci o manichiura sau un tratament cosmetic.

aurelia pe 24.12.2010 (00:06)

am primit in dar de la sotul meu un abonament la acest salon.
chiar mi-a placut!

pacat ca nu au epilarea definitiva ...

Mik pe 29.08.2011 (17:16)

Absolut nimic. M-am invartit 10 minute pana l-am gasit.

Nu se merita sa va duceti la acest "salon", cel putin la manichiura si pedichiura. Pun cuvantul salon in ghilimele pt ca acest loc este o caricatura a unui salon. Manichiura facuta prost cu resturi de oja uscata, persoana care lucreaza de loc profesional ca sa nu mai zis de curat. Imi taie cuticulele si imi da sangele si sufla?? In caz k nu stiti, acest lucru nu se face!! Rezultatul? Infectie pt k era si bolnava pe langa faptul k gura omului este pline de bacterii. Si pedichiura...pedichiura se face pe sub masa...nu au loc de absolut nimic acolo. Un gunoi de loc cu un site mai mult decat mincinos.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Salonul Silouette by Alexia"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat