Samsung in Baneasa Shopping City

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Șoseaua București-Ploiești 42D, sector 1 Bucuresti
Telefon:
0765 23.24.90
Modifica date de contact

Program "Samsung"

Luni - Duminică, 10:00 - 22:00 Modifica programul

Descriere "Samsung"

Primul magazin Samsung din România și Europa de Est.

Amplasamentul ales este Galeria Feeria din Băneasa Shopping City, într-un spațiu generos, bine organizat, cu personal calificat şi pregătit să ofere tot suportul necesar în procesul de achiziţie. În noul magazin Samsung veți găsi gama completă de telefoane de la modele clasice la cele mai noi smartphone-uri şi tablete Samsung, dar accesorii originale pentru a vă echipa complet gadget-ul favorit.

Cele mai noi lansări de terminale Samsung au loc în această locaţie şi vă aşteptăm cu oferte imbatabile ce nu pot fi refuzate!

În parteneriat cu Telekom România Mobile Communications, promovăm pachete de servicii şi telefoane mobile perfect adaptate nevoilor consumatorilor, promoţii dedicate şi programe de loializare, punând accent pe calitate la cel mai bun preţ. Avem o gamă variata de accesorii GSM pentru a întâmpina cu succes dorinţa clienţilor de a personaliza şi accesoriza telefoanele cu cele mai noi şi la modă echipamente. În plus, angajaţii noştri sunt gata să ofere consultanţă profesională privind utilizarea serviciilor Telekom România Mobile Communications şi a telefoanelor achizitionate.
Categorie: Shopping
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Samsung"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat