SanitaVet

0.0
0 voturi / 2 pareri
Adresa:
Strada Valea Oltului, Nr. 12, Bloc C9, parter Bucuresti
Telefon:
021 444.22.72, 0744 52.33.40
Web:
http://sanitavet.ro
Email:
cabinetveterinar@sanitavet.ro
Modifica date de contact

Program "SanitaVet"

Luni - Vineri: 08:00 - 22:00
Sambata: 09:00 - 20:00
Duminica 09:00 - 20:00 Modifica programul

Descriere "SanitaVet"

Cabinetul SanitaVet activeaza in Bucuresti (Sector 6) inca din 1999 si ofera clientilor solutii rapide si eficiente pentru toate problemele pe care le au animalele de companie.
Categorie: Pet shop
Modifica descrierea

Pareri despre "SanitaVet" (2)

mariana popoviciu pe 03.08.2014 (06:44)

mi au omorat cainele dupa ce m au pus sa platesc o groaza de bani pe analize ( pe care nici nu au vrut sa mi le arate) , mi au zis ca i sanatos si o noapte mai tarziu cainele meu a murit. cand le am cerut socoteala s au spalat pe maini zicand ca nu e vina lor, ca analizele erau bune. evitati acest cabinet si acesti asa zisi medici cu orice pret!

SanitaVet pe 15.08.2014 (12:47)

Doamna Mariana Popoviciu,

Am cautat in arhivele cabinetului ca sa aflam ce s-a intamplat exact si nu v-am gasit fisa. Corect ar fi fost sa folositi numele real si sa incercati sa aflati mai multe detalii de la medicii nostri inainte sa va exprimati opinia intr-un loc public. Cu atat mai mult cu cat e una asa de negativa si nu ne face deloc cinste. Va asiguram ca angajatii SanitaVet sunt cei mai buni specialisti si ca au INTOTDEAUNA ca obiectiv ajutarea animalelor care ne trec pragul. Nu a existat situatie in care analizele de laborator sa nu fi fost aratate proprietarilor si cu siguranta costurile acestora v-au fost mentionate inainte de a le incepe.

Din pacate (si spunem asta fara sa stim ce s-a intamplat in cazul dumneavoasta pentru ca nu avem nici data cand ati fost la noi, rasa cainelui si nici numele dumneavoastra real) uneori nici chiar cele mai bune aparate si cele mai noi tratamente nu pot face minuni. De la situatii in care se intervine asupra bolii prea tarziu, la situatii in care apar complicatii neprevazute sunt lucruri pe care nu le putem controla.

Ne pare rau ca aveti o parere atat de proasta legata de cabinetul nostru, dar asiguram pe oricine vrea sa apeleze la serviciile noastre ca in cei 15 ani de experienta ne-am dedicat misiunii de a proteja si vindeca pe cei care nu cuvanta. Marturie stau toate animalutele care au fost la noi - abandonate care acum au un camin primitor, cazurile fericite in care le-am ajutat sa-si revina din diverse traume si le-am vindecat bolile si toti pacientii care dupa prima vizita ne-au devenit clienti fideli in atatia ani.

Cu respect,
Echipa SanitaVet

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "SanitaVet"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat