Scoala de Coafura Cornel Saru

5.0
1 vot / 1 parere
Adresa:
Blvd Natiunile Unite nr.3 Bucuresti
Telefon:
0374 03.74.04, 0747 07.70.00
Web:
http://www.cornelsaru.ro
Email:
office@cornelsaru.ro
Modifica date de contact

Descriere "Scoala de Coafura Cornel Saru"

Scoala de coafura Cornel Saru” isi propune sa implementeze un sistem inovator pentru tara noastra in privinta educatiei fiind prima scoala de coafura din Romania care dispune de un spatiu amplu, exclusiv destinat invatarii coafurii la toate nivelele: nivelul 1 destinat incepatorilor neinitiati si nivelurile 2 si 3 concepute spre educarea cunoscatorilor si chiar a avansatilor.

“Scoala de coafura Cornel Saru” va fi deci locul din care ne propunem sa oferim publicului romanesc, un public pe care cu bucurie il constatam de ceva vreme a fi unul tot mai instruit, educat si pretentios, specialisti in adevaratul sens al cuvantului. Avem certitudinea ca absolventii cursurilor noastre vor fi oameni ce vor sti cu siguranta ce inseamna respectul pentru client, pentru calitatea serviciilor dar mai ales pentru actul profesional.

Cunoasterea experienta si educatia echipei sunt puse in slujba crearii unor generatii de hair stilisti super profesionisti, oameni din mainile carora vor iesi veritabile stari de implinire si nu doar culori, tunsori si coafuri!
Categorie: Cursuri frumusete
Modifica descrierea

Pareri despre "Scoala de Coafura Cornel Saru" (1)

ada_25 pe 11.07.2010 (16:09)

Am fost model in cadrul cursurilor si pot sa va spun ca am foat foarte incantata de rezultatul obtinut.( mi-am facut tuns vopsit si coafat).chiar daca cursantii erau incepatori ei au fost permanent supraveghiati si indrumati pt a se obtine un rezultat bun.Am fost sfatuita despre cum sa-mi ingrijesc parul , despre cum treb sa-l port si consultatia oferita de specialisti a fost foarte eficienta si de un real folos.
Credeti-ma acesti elevi au de la cine invata.In plus atmosfera , si asta va spun din punctul de vedere al elevilor este una foarte degajata , relaxanta iar rabdarea si profesionalismul cu care acestia sunt tratati sunt maxime.Se vede clar calitatea.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Scoala de Coafura Cornel Saru"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat