Scoala de soferi Auto Jetx

0.0
0 voturi / 7 pareri
Adresa:
Str MALCOCI Nr 2 B ( in spatele liceului Bolintineanu si a policlinicii MALCOCI) Bucuresti
Telefon:
0767 51.80.13
Web:
http://www.vreaupermisauto.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Scoala de soferi Auto Jetx"

Ceea ce scoate scoala de soferi Auto JetX in evidenta este faptul ca tine cont intotdeauna de programul elevului . Asadar intotdeauna vei putea sa iti organizezi impreuna cu instructorul orarul astfel incat sa poti efectua sedintele la ora aleasa de tine. Si asta nu este tot. In plus ne-am gandit sa iti oferim serviciul TAXI-SCOALA, serviciu ce pune la dispozitia elevului masina absolut in orice zona vrea acesta.In plus fata de aceasta oferta va mai putem oferi ore de instructaj si sambata sau duminica si dupa orele 20.Se ofera instructaj pe dacia logan. Se pot efectua si ore suplimentare pentru cei care detin sau nu permis de conducere!!!Va stam la dispozitie cu informatii privind : ore suplimentare condus, examen auto, permis auto, chestionare auto, legislatie. Preturi pentru scoala de soferi Auto JetX puteti gasi pe siteul nostru. Va asteptam cu drag.


Va asteptam acum cu oferta primaverii pentru categoria B: 690 RON

Pentru informatii vizitati siteul nostru.
Categorie: Scoli de soferi
Modifica descrierea

Pareri despre "Scoala de soferi Auto Jetx" (7)

edi braun pe 17.02.2012 (10:20)

nimik

scoala e de rahat incearca sa te tepuiasca sedinta de condus care ar trebui sa fie de 1 ora 40 de min este de 1 ora iti iau bani de inante pt masina de traseu si la traseu te tepuieste cu masina

Gratiela pe 30.03.2012 (23:45)

In ce fel te-au tepuit cu masina? (urmeaza sa dau si eu examen, am facut scoala tot la ei)

jetichs pe 24.05.2012 (17:18)

Atentie foarte mare la aceasta scoala, sedintele nu sunt efectuate intregi- de regula mai putin cu 30 min, luati masina si o aduceti la sediu, discutiile premergatoare semnarii contractului nu sunt respectate, instructorii nu au calitati didactice- limbaj, comportament si instruire de cartier, va invata sa mergeti repede si neprecaut, faceti prea putine manevre, parcari, va tin pedalele pana spre sfarsitul cursului dupa care trebuie sa luati ore suplimentare fiindca sunteti °nepregatiti° OARE DE CE?!, nu vi se explica logic comenzile masinii, programarile se reprogrameaza, orele suplimentare tin mai putin timp decat e prevazut in contract, masinile au probleme tehnice... Isi bat joc de timpul si banii dvs..

Comenteaza
Lavi pe 29.05.2012 (16:40)

Gratiela..tie cum ti se pare scoala?
pe ce masina ai facut?

Bogdan pe 19.04.2013 (07:41)

- destul de prompti si receptivi in programarea orelor de sofat
- ore de teorie decent explicate

- instructorul batran aproape pensionar Petrache Poenaru (recomandat de directorul scolii) necooperant in explicarea manevrelor de parcare mai ales in timpul sedintele suplimentare platite separat.
- masina Cielo veche si superuzata. Presupun ca lafel sunt toate masinile din parcul lor auto.

Georgiana pe 23.07.2013 (10:46)

imi place ca am incheiat relatia cu ei.

Sunt niste nesimtiti. Nu respecta ceea ce este scris in contract. Orice ban scapat la ei este pierdut, chiar daca este din vina lor.O scoala "dotata" cu o lipsa majora de profesionalism.

razvy pe 13.09.2013 (19:50)

O scoala plina de tzepari!!!!

Anonim pe 03.02.2015 (01:12)

Nimic!

neseriosi, de la secretara pana la instructori ! Domnul instructor lazarescu - un taran plin de el! Domnul Enciu - Un mos dobitoc. EVITATI ACEASTA SCOALA DE SOFERI ! asta daca vreti sa deveniti soferi..

Anonim22 pe 16.05.2015 (19:16)

E o scoala ca toate scolile din Bucuresti. Domnul instructor Lazarescu, un instructor serios si nicidecum un taran, domnul Enciu un instructor foarte bun chiar. E clar ca domnul anonim are o parere proasta despre scoala de soferi Jetx, nu e in stare sa invete, adica nu e facut pt asa ceva . E o vorba ,lucram cu materialul clientului, daca materialul e prost, instructorii nu sunt Dumnezei sa te faca mai destept . Probabil ii mai trebuie 2 scoli sa inteleaga cum se merge cu masina.La toate scolile de soferi se plateste masina pt examen pt cei care dau in Bucuresti, cei care dau in provincie isi inchiriaza din orasul in care dau examenul, isi mai iau si 3 sedinte, ca asa zice legea. Eu am dat in provincie nu in Bucuresti, dar scoala am facut-o cu Enciu, la Jetix si am luat din prima traseul, sala am picat-o o data ca nu am invatat, nu m-am dus la toate orele de legislatie rutiera tinute cu domnul profesor, un om deosebit si dansul. In provincie scoala de soferi este 1200 lei fara analize medicale , masina la examen,pentru sedinta suplimentara se cere 100 lei si inchirierea masinii in ziua examenului 120 lei.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Scoala de soferi Auto Jetx"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat