Scoala de Soferi Nelit - Drumul Taberei

5.0
2 voturi / 2 pareri
Adresa:
Drumul Taberei nr. 134 Bucuresti
Telefon:
0722 68.32.60
Web:
http://www.nelit.ro/
Email:
contact@nelit.ro
Modifica date de contact

Program "Scoala de Soferi Nelit - Drumul Taberei"

Luni - Vineri: 08.00-20.00
Sambata - Duminica: 08.00-15.00 Modifica programul

Descriere "Scoala de Soferi Nelit - Drumul Taberei"

Telul nostru......
...clienti total satisfacuti. Pentru aceasta, noi avem grija sa relationam cat mai direct cu clientul nostru, sa fim aproape de nevoile si cerintele lui si sa`i asiguram o experienta cat mai placuta la scoala de soferi.

Instructorii......
.....sunt rabdatori si, posedand o buna cunoastere a psihicului uman, o sa te ajute sa inveti intr-o atmosfera relaxanta sa conduci si sa te comporti ca un profesionist atunci cand esti la volan.
Categorie: Scoli de soferi
Modifica descrierea

Pareri despre "Scoala de Soferi Nelit - Drumul Taberei" (2)

alexgabriel pe 23.01.2019 (14:38)

ADMIS DIN PRIMA! Desi am început la o altă scoala de șoferi( nu vreau sa dau nume), am decis sa schimb scoala deoarece nu eram foarte multumit de ea, dar din fericire pentru mine am descoperit SCOALA DE SOFERI NELIT care mi a schimbat total parerea despre modul de a conduce linistit si fara sa fiu stresat la volan. Pentru acest lucru vreau sa i mulțumesc pentru încurajare, răbdare și timpul acordat Domnului Instructor Marian Ilie care a avut incredere in mine ca pot reuși. Recomand aceasta scoala de soferi tuturor celor care nu au asa multă încredere în ei pentru a face acest pas in obținerea permisului de conducere. Ca încheiere, apelați cu incredere la instructorii acestei școli, si LA MULTE PERMISE INAINTE!!!

tiganus_ana pe 25.01.2019 (20:29)

Școala de șoferi Nelit pune accent pe calitatea serviciilor, iar nu pe cantitate. Mașinile sunt noi, sala de curs este nouă, iar instructorii sunt foarte bine pregătiți pentru a vă învăța tainele condusului. Și este un MARE plus. Eu am avut bucuria să-l am ca instructor pe domnul Ilie Marian-Tinel, un om deosebit, pasionat și dedicat muncii sale, cât și elevilor. Știe să facă plăcută ora, știe când să insiste mai mult și când nu, știe să-ți dea încredere că poți, chiar și când crezi că nu poți. De asemenea, întreaga echipă te ajută și te împinge de la spate cu încurajări și te face să te simți valoros și capabil. Nu știu cum sunt alții, dar eu aș repeta școala doar de dragul lor! :)

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Scoala de Soferi Nelit - Drumul Taberei"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat