Scoala de Soferi "Select" - Berceni

4.5
2 voturi / 3 pareri
Adresa:
Strada Oltenitei nr. 131A Bucuresti
Telefon:
021 332.15.54, 0722 70.59.36
Web:
http://www.selectauto.ro/
Email:
contact@select-auto.ro
Modifica date de contact

Descriere "Scoala de Soferi "Select" - Berceni"

Scoala de soferi “Select” ofera cel mai competitiv program de pregatire pentru elevii sai.Dispunem de trei locatii pentru ca elevii nostrii sa poata avea acces la serviciile noastre in cel mai scurt timp.Cursurile de legislatie se tin in toate cele trei locatii cu instructori calificati si cu inalta experienta.
Categorie: Scoli de soferi
Modifica descrierea

Pareri despre "Scoala de Soferi "Select" - Berceni" (3)

Cori_1 pe 02.07.2010 (18:55)

La Select din Berceni am facut eu scoala de soferi si pot sa spun ca nu regret absolut deloc. Desi cea din Baba Novac era mai aproape de mine, am preferat-o pe cea de aici. Am avut un super instructor, cu o rabdare iesita din comun, care imi explica totul chiar si de mai multe ori daca era nevoie. Si orele de legislatie au fost ok, mi-a placut faptul ca se acorda atentie acestui aspect si trebuie sa mergi la un nr de ore obligatorii, fapt care arata seriozitatea lor. Am luat carnetul cu brio si pe merit! O recomand!

Alina_2705 pe 13.07.2010 (15:30)

Am auzit lucruri foarte bune de la mai multe persoane de incredere despre aceasta scoala auto. De aceea doresc ca foarte curand sa ma inscriu si eu tot aici. Instructorii se poarta frumos, iti explica cu rabdare si respecta programarile si timpul alocat sedintei. Abea astept sa ma inscriu pentru ca masina am primi-o deja!

Taxa pentru masina din ziua examenului ar trebui sa fie mai mica.

cristina pe 15.07.2010 (11:01)

Si eu am facut scoala tot la Select sediul din berceni si vreau sa va spun ca am fost foarte multumita de intructorul meu ( Ciprian Nada), o persoana foarte calma, care chiar si-a dat interesul cu mine. Chiar sunt niste profesionisti. Va recomand tuturor aceasta scoala.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Scoala de Soferi "Select" - Berceni"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat