Scoala de Soferi "Teo" - Oltenitei

0.0
0 voturi / 2 pareri
Adresa:
Sos. Oltenitei nr. 244, sc 2 Bucuresti
Telefon:
0753 09.85.74, 021 331.00.23
Web:
http://www.vreaupermis.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Scoala de Soferi "Teo" - Oltenitei"

Program de lucru:
- luni - vineri intre orele 08.00-21.00
- sambata intre orele 08.00-14.00 Modifica programul

Descriere "Scoala de Soferi "Teo" - Oltenitei"

Vrei permis ? Vrei sa beneficiezi de cele mai bune conditii de pregatire, pentru a fi sigur ca-l obtii? Atunci ai facut alegerea cea mai buna, daca te-ai inscris la noi!

Scoala de soferi “Teo” este printre singurele autorizate sa desfasoare pregatirea viitorilor conducatori auto pentru toate categoriile – A, B, BE, C, CE, D.
De asemenea dispune de probabil cel mai numeros si totodata diversificat parc auto din Bucuresti, astfel ca ai de unde alege masina care crezi ca ti s-ar potrivi cel mai bine (click aici pentru a vedea lista completa a acestora si preturile aferente).

Foarte important, Scoala de soferi „Teo” dispune si de un autoturism Daewoo Cielo adaptat pentru persoane cu handicap si un autoturism Renault Megane cutie automata, fiind poate singura care ofera si acestora posibilitatea de a se pregati in vederea obtinerii permisului de conducere.

In plus, pentru a facilita terminarea in timp cat mai scurt a scolii si a evita deplasarea cursantilor in diverse locuri pentru obtinerea documentelor necesare, oferim posibilitatea ca, in cadrul scolii, sa fie intocmite urmatoarele acte:

- Fisa medicala;
- Aviz psihologic;
- Fotografii tip.

Activitatea scolii se desfasoara in cele 7 puncte de lucru, repartizate in fiecare sector al capitalei, mai nou sector 1 - Baneasa. Doua dintre acestea dispun si de sali de legislatie rutiera, dotate corespunzator si conduse de profesori cu experienta, care va vor ajuta sa deprindeti cunostintele teoretice necesare oricarui conducator auto.

Scoala de soferi “Teo” este pregatita de asemenea sa faca fata si modificarilor legislative anuntate in perioada imediat urmatoare, care vor impune testarea teoretica pe calculator, achizitionand in acest sens un set de PC-uri care sa corespunda acestor cerinte.

Personalul de instruire este selectat cu atentie si testat in permanenta, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de serviciile unor adevarati profesionisti. De altfel, impresiile Dumneavoastra in privinta acestora sunt foarte importante si va invitam sa vi le exprimati fie pe aceasta pagina, la rubrica Impresii, fie prin intermediul chestionarelor care va sunt puse la dispozitie in secretariatele Scolii.

In speranta ca toate acestea v-au convins sa alegeti serviciile noastre, va asteptam la unul dintre sedii pentru inscriere. Mai departe, ne vom ocupa noi sa va implinim visul – “Vreau Permis!”.
Categorie: Scoli de soferi
Modifica descrierea

Pareri despre "Scoala de Soferi "Teo" - Oltenitei" (2)

monicuta87 pe 05.07.2010 (00:26)

Sora mea a facut aici scoala de soferi deoarece a inteles din diferite surse ca ofera seriozitate maxima insa acum parerea ei este mult schimbata...atat intructorul cat si secretara au stiut sa ia banii insa vocabularul si lipsa de interes pe care o acorda celor care platesc pentru aceste servicii lasa mult de dorit.

micuta pe 24.07.2013 (23:32)

La inceput am crezut ca sunt seriosi

Pot sa spun ca nu sunt multumita deloc,lasa totul de dorit,daca stiam nu mai alegeam aceasta scoala,prea multa lauda si nimic adevarat stiu sa ia banii,instructorii lasa de dorit,te mint ca ei nu au voie sa dea examenul in alta parte decat in Carol,defapt tu poti da daca vrei si in Buc Noi,sunt obligati sa vina dupa tine k doar platesti masina,te obliga sa-ti mai iei ore in plus sa mai faca niste bani. nu recomand aceasta scola ,e mare teapa.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Scoala de Soferi "Teo" - Oltenitei"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat