Scoala de Soferi Vlad Auto

5.0
1 vot / 1 parere
Adresa:
Bulevardul Iuliu Maniu Nr.192, (lânga Benzinaria Agip) Bucuresti
Telefon:
0722 21.11.64, 0766 22.28.88
Web:
http://www.vladauto.ro
Modifica date de contact

Descriere "Scoala de Soferi Vlad Auto"

Vrei sa devii sofer ? Nimic mai simplu !

Scoala de Soferi S.C. Vlad Auto S.R.L. este solutia potrivita !

Dispunem de un mediu modern de pregatire a viitorilor soferi, cat si de un parc auto recent innoit, cu autovehicule sigure si pentru toate gusturile.

Pentru a va usura drumul pâna la obtinerea permisului de conducere Scoala de Soferi S.C. Vlad Auto S.R.L. încearca si reuseste instruirea cursantilor în conditii cat mai apropiate de cele existente la sustinerea examenului auto . Va punem la dispozitie atât instructori auto cat si un profesor de legislatie cu experienta. Dispunem de o sala de pregatire teoretica dotata cu calculatoare echipate cu display touch-screen unde se poate face în excelente conditii o simulare a examenului teoretic pentru obtinerea permisului de conducere, gratie unui soft identic cu cel agreat de Autoritatea Rutiera Romana.

În plus, pentru a scurta la maximum timpul de pregatire a documentelor pentru înscrierea la cursuri, pentru a evita deplasarile lungi si consumatoare de timp pentru obtinerea acestora, va oferim posibilitatea completarii Fisei medicale si efectuarii Examenului psihologic prin intermediul unitatilor de profil cu care avem încheiate contracte de colaborare !

Scoala de Soferi S.C. Vlad Auto S.R.L. va sta la dispozitie cu 2 locatii de instruire amplasate în Sectorul 6 al capitalei, una în incinta Facultatii de Trasporturi din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti si alta cu acces din bd. Iuliu Maniu. În prima dintre acestea se face pregatirea teoretica a cursantilor, iar în cea de-a doua se desfasoara pregatirea practica a aspirantilor la permisul de conducere categoria A. În plus, într -o locatie amplasata la intrarea dinspre bd. Vasile Milea puteti face cunostinta cu instructorii auto si autovehiculele acestora.
Categorie: Scoli de soferi
Modifica descrierea

Pareri despre "Scoala de Soferi Vlad Auto" (1)

mibo1 pe 04.07.2010 (00:15)

Aici am facut scoala de soferi atat eu cat si sotul meu, cu un instructor exceptional. Amandoi am luat carnetul din prima si chiar am invatat sa conducem inca din timpul scolii destul de bine, avand in vedere ca nu mai urcasem pana atunci la volan. RECOMAND, mai ales datorita seriozitatii si respectului de care au dat dovada. Nota 10+.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Scoala de Soferi Vlad Auto"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat