Scoala de Soferi Vlad Auto

4.3
2 voturi / 10 pareri
Adresa:
Facultatea de Transporturi din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti – Splaiul Independentei nr. 313 Bucuresti
Telefon:
0722 21.11.64, 0741 48.50.14
Web:
http://www.vladauto.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Scoala de Soferi Vlad Auto"

Vrei sa devii sofer ? Nimic mai simplu !

Scoala de Soferi S.C. Vlad Auto S.R.L. este solutia potrivita !

Dispunem de un mediu modern de pregatire a viitorilor soferi, cat si de un parc auto recent innoit, cu autovehicule sigure si pentru toate gusturile.

Pentru a va usura drumul pâna la obtinerea permisului de conducere Scoala de Soferi S.C. Vlad Auto S.R.L. încearca si reuseste instruirea cursantilor în conditii cat mai apropiate de cele existente la sustinerea examenului auto . Va punem la dispozitie atât instructori auto cat si un profesor de legislatie cu experienta. Dispunem de o sala de pregatire teoretica dotata cu calculatoare echipate cu display touch-screen unde se poate face în excelente conditii o simulare a examenului teoretic pentru obtinerea permisului de conducere, gratie unui soft identic cu cel agreat de Autoritatea Rutiera Romana.

În plus, pentru a scurta la maximum timpul de pregatire a documentelor pentru înscrierea la cursuri, pentru a evita deplasarile lungi si consumatoare de timp pentru obtinerea acestora, va oferim posibilitatea completarii Fisei medicale si efectuarii Examenului psihologic prin intermediul unitatilor de profil cu care avem încheiate contracte de colaborare !

Scoala de Soferi S.C. Vlad Auto S.R.L. va sta la dispozitie cu 2 locatii de instruire amplasate în Sectorul 6 al capitalei, una în incinta Facultatii de Trasporturi din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti si alta cu acces din bd. Iuliu Maniu. În prima dintre acestea se face pregatirea teoretica a cursantilor, iar în cea de-a doua se desfasoara pregatirea practica a aspirantilor la permisul de conducere categoria A. În plus, într -o locatie amplasata la intrarea dinspre bd. Vasile Milea puteti face cunostinta cu instructorii auto si autovehiculele acestora.
Categorie: Scoli de soferi
Modifica descrierea

Pareri despre "Scoala de Soferi Vlad Auto" (10)

spike4all pe 05.07.2010 (21:45)

in primul rand aici au invatat sa conduca 2 cunostinte de ale mele (nasa si fratele meu) asa ca am decis sa incerc si eu prin recomandarea lor.am invatat sa conduc foarte usor si nu asi vrea sa ma laud ,dar am luat permisul din prima incercare .
a trecut ceva vreme de atunci insa am ajuns intr-un final prin 2003 sa fiu instructor pana in anul 2008 .a fost o perioada foarte frumoasa din viata mea caci mi-am facut prieteni atat la inceput cand am dat de permis cat si la sfarsit cand am ajuns sa sa ii indrum eu pe altii catre lumea sofatului

nu este chiar un motiv de suparare ,insa pe atunci cand eu invatam acolo autovehiculele nu ereau prea dota si conditiile nu ne permiteau sa facem mai mult ,insa chiar si asa am avut ce sa invat de acolo.

iablo85 pe 08.07.2010 (09:46)

Au instructori foarte buni, rabdatori, care te invata tot ce trebuie. Eu am facut scoala pe un Logan, dar aveau si Opel Corsa. Taxa era 850 RON dar aveau reducere 100 RON pentru studenti. Recomand cu căldura.

Era cam departe scoala de mine, faceam mult pana la cursuri

zell pe 27.05.2011 (22:02)

Eu fac scoala la Vlad Auto pt categoria "A" si sunt varza, au doua motociclete si cate 6-7 insi pe sedinta care fac cu randul ca la paine pe timpul lui Ceausescu...Sunt complet dezamagit...Nu o recomand pt. categ. "A".

ana pe 03.08.2013 (22:01)

nimic

are un instructor bandit .iorga george ,este un cibucar .te fura pe fata.

caty pe 05.12.2013 (10:22)

nimic

instructorul iorga.un bandit.a facut fiica mea cu el scoala.nu a invatat nimic.te obliga sa iei ore cu el sa mai dai niste bani ,aproape inca o scoala .

dana pe 05.02.2014 (13:02)

iorga un bandit,de ce,l mai tineti daca toata lumea se plange de el.nu recomand acest instructor.este cel mai mare hot....huuuuuuooooooo...

claudiu pe 06.06.2014 (12:43)

Am facut scoala in 2005 pt.categ.B, cu instructorul Angelo,bun,rabdator,iti lasa initiativa...nota 10(am luat carnetul din prima,desi am facut scoala pe-o Dacie1340 si am dat examen pe un Logan diesel(se defectase sarmana Dacie exact in ziua examenului(deh)...Apoi am revenit pt categ C+E...oricum,minunat

dicu karmen pe 02.06.2015 (13:36)

De morti numai de bine (intre timp a mierlit-o) dar instructorul Iorga george a reusit sa-mi iao groaza de bani, mi-a imitat semnatura ca am facut orele si nu le-am facut... multe mizerii. As propune domnului care conduce aceasta scoala sa-si ceara scuze fata de mine si chiar sa-mi propuna sa fac scoala cu reducere tinand cont ca acest angajat a-l dumnealui mi-a incurcat planurile!

ghiculescu mitroi cristina pe 25.11.2021 (14:32)

buna ziua! eu vreau invatat sofer scoala cum se fac?????? tu sa vb cu mama mea intreb despre de mine!

ghiculescu mitroi cristina pe 25.11.2021 (15:05)

buna ziua! eu vreau sofer scoala invatat cum se fac zile cit???? sms mesaj

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Scoala de Soferi Vlad Auto"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat