Scoala Generala Nr. 119 din Sectorul 4

1.0
1 vot / 11 pareri
Adresa:
Urziceni, nr. 4 Bucuresti
Telefon:
021 685.61.12
Modifica date de contact

Descriere "Scoala Generala Nr. 119 din Sectorul 4"

Categorie: Scoli
Modifica descrierea

Pareri despre "Scoala Generala Nr. 119 din Sectorul 4" (11)

Maryana17 pe 18.10.2010 (17:49)

adauga o descriere

verga mihaela pe 26.05.2011 (17:39)

fetita mea este eleva in clasa intai in aceasta scoala de ce sunt foarte multumita ?,in primul rand siguranta , respectul si curatenia sunt de nota 10 nu credeam ca mai sunt astfel de scoli in vemurile noastre ,deci nota 10.

vera pe 12.03.2012 (13:36)

nu stiu cum sunt altii parintii multumiti de aceasta scoala, dar violenta este in floare, invataoarele I - IV , se uita numai dupa cadouri,nu au atitudine fata de elevi, ii lasa sa faca ce vor, se bat,se imping, se scuipa, degeaba mergi la directoare ...nu se ia nici o atitudine.......de fapt in scoala nr.119 din Bucuresti fiecare invatatoare si profesor face ce vrea......directoarea se ia dupa toata lumea si nu face nimic.........invatatoarele sunt batrane de iesit la pensie si le tine, inca, unele sunt chiar bolnave psihic.........nu stiu cat de mult merita scoala asta....barfa e in floare in aceasta scoala!!!!

myo pe 29.10.2014 (21:40)

cata dreptate ai. mai nou isi aleg copiii. care sta drept si se supune, ramane. care nu il trimite la Obregia. de ar mai fi Ceausescu...

Comenteaza
o doamna pe 28.03.2012 (14:24)

doamneeeeee, e o scoala infecta, nu au femei de servici, la toaleta nu poti intra de miros urat!!!!!!........invatatoarele si profesorii sunt pilele directoarei, habar nu au de carte, directoarea este extraordinar de slaba, vine de la liceul IMGB........habar nu are pe ce lume traieste, indisciplina in scoala, parintii platesc bodyguarzii si ei stau de vorba in loc sa supravegheze copiii.........DOMNILOR INSPECTORI ce faceti???? Ce atitudine luati???? Directoarea face ce vrea intr-o instituie unde noi parintii contribuim si copii nostri invata!!!!!! Oamnei buni faceti ceva!!!!!! Aceasta directoare nu-si merita locul!!!!!!!! Sesizati-va!!!!!

Anonima pe 11.04.2013 (21:18)

nu este adevarat aceasta scoala este foarte CURATA

Comenteaza
almasanu pe 06.09.2012 (09:45)

Scoala 119 are invatatoare minunate, pricepute! Promoveaza educatia si bunul simt, respectul fata de oameni!
Cred ca aceasta este cea mai buna sesizare.

adriana pe 09.09.2012 (05:06)

Am si eu copiii in aceasta scoala si sunt foarte multumita. Este o scoala de top, asa o consider,pentru ca se invata, asigura siguranta si este foarte curat,

MĂMICA pe 06.11.2013 (14:45)

Curățenia în clase este făcută de elevi,ba chiar anul trecut diriginta de la o clasă de a-v-a a pus elevii să se suie pe pervazul geamurilor la etajul al teilea să spele geamurile,deoarece în această instituție de învățământ femeile de serviciu fac comisioane ptr.doamna directoare și alte doamne profesoare.Ce se întâmpla dacă unul dintre copii cădea de la etaj?Cine era vinovat?Copilul care cădea,ca de obicei,doar mortul este găsit vinovat întodeauna.Doamnele profesoare de matematică,ar face mai bine să predea elevilor la clasă nu să-i țină doar în teste și teme ptr.acasă.La noi la ședință nici nu a vrut să vină doamna profesoară de matematică,se știa vinovată că nu predă la clasă și că sunt părinții nemulțumiți.Ce să mai spun de faptul că ministerul nu le mai dă voie cu auxiliare iar la mate ne-a pus să luăm două culegeri după care trebuie să lucrăm noi părinții cu copii deoarece cum am mai spus la oră nu-și face treaba doamna.Sper ca cineva să se sesizeze și să ia măsuri,ar fi bine ca măcar doamna directoare să intre din când în când la orele de matematică,și să scoată dumneaiei la tablă elevii nu profesoara(deoarece îi scoate pe cei buni),și atunci se va vedea munca depusă la orele de matematică la o clasă care are evaluare la sfârșit de clasa a-vi-a.

Mama nemultumita pe 06.12.2013 (12:11)

aceasta asa zisa directoare e o persoana care nu are ce cauta intr-o scoala, cu atat mai putin directoare. Se considera stapana peste scoala, habar nu are ce se intampla in scoala, in clase sa nu mai spun ca incurajeaza prin atitudine si nesimtire barfa si nesimtirea in loc sa se preocupe de educatia copiilor. Treziti-va dlor ministrii ca de aia v-am ales sa oferiti un invatamant de calitate nu sa puneti toti incapabili in conducerea scolilor. Rusine sa va fie !

vasilescu pe 05.03.2014 (09:38)

Respectul fata de profesori si invatatori exista in aceasta scoala. Nu am auzit niciodata de barfa si nesimtire....pacat sa citesc asa ceva.

nicolae pe 08.12.2014 (18:47)

Imi plac invatatoarele si profesorii. Este foarte curat si exista preocupare. Directoarele sunt permanent pe culoare, in pauze. Se intra la ore fara intarziere. Este o scoala buna.

Adina pe 06.06.2017 (15:35)

Invatatoarea fetitei mele a depus toate eforturile ca sa fie bine, nu o pot acuza de rea-intentie. Cu toate astea, mi-a dat impresia ca este haotica, nu a avut metoda didactica si a inebunit copii cu prea multe teme. Din clasa a V-a ne mutam la alta scoala.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Scoala Generala Nr. 119 din Sectorul 4"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat