Scoala Generala Nr. 135

5.0
1 vot / 7 pareri
Adresa:
Calea Ferentari, nr. 72 Bucuresti
Telefon:
021 423.33.27, 021 780.48.15
Modifica date de contact

Descriere "Scoala Generala Nr. 135"

Categorie: Scoli
Modifica descrierea

Pareri despre "Scoala Generala Nr. 135" (7)

matache pe 19.07.2010 (15:11)

In scoala 135 "Stefan cel Mare" gasesti tot confortul ca intr-o scoala europeana. se deruleaza diferite proiecte eficiente pe elevi scoli. cadrele didactice sunt de calitate, s-a infiintat o trupa de teatru "Stefanucii" care au avut rezultate foarte bune. etc

matache pe 18.08.2010 (10:50)

Micii actori, din Bucuresti, au reprezentat cu succes scoala 135 "Stefan cel Mare" la cea de-a Xll-a editie a Festivalului de Teatru "George Constantin" care s-a desfasurat in perioada 4-6 iunie 2010, la Teatru "Bulandra" din Bucuresti. Din juriu a facut parte actori cu experienta de public iubitor al teatrului :Emil Hossu; Claudiu Bleont; Catrinel Dumitrescu; Mihai Constantin. Concursul s-a desfasurat pe grupe de varste si pe sectiunile: interpretare care a cuprins: monolog, scenete si piese de teatru. Pentru trupa "Stefanucii", un moment placut a reprezentat anutarea premilor. Trupa a castigat premiul special al juriuluila piesa de teatru "unde sunt galbeni mei"

matache pe 21.09.2010 (13:51)

CASTING Preselectie pentru mici actori:Vreti sa va cunoasteti actorii de mâine?! Poate sunt lânga voi zi de zi, poate sunt chiar cei cu care locuiti. Va asteptam în numar cat mai marepe data de 30.09.2010 la ora 10.00. Clasele 5-7 in scoala nr 135 "Stefan cel Mare"Componenta juriului de preselectie va fi urmatoarea: Regizor - Prof. Dr.Diana MelnicAsistent regie - Prof. documentarist Adriana PicoiCritici de teatru Trupa Stefanucii Problele concursului a)Interviu (Probele se noteaza cu admis sau respins)b) Prezentarea unor versuri din repertoriul candidatuluic) Testarea calitatilor ritmice, muzicale si practice(Repertoriul candidatului va cuprinde poezii diferite ca gen) - Improvizatie pe teme date/ impuse de catre comisie (fara cuvinte folosite din partea candidatului).

matache pe 30.09.2010 (14:20)

Eu spun ca un copil in uniforma scolara are mai multe sanse sa ia scoala in serios. Imbracarea uniformei ii creeaza impresia ca se pregateste sa mearga la scoala la fel ca si tatal sau, care merge la servici. Rapoartele institutiilor de invatamant au demonstrat ca, atunci cand elevii se imbraca in uniforma, acestia adopta o abordare mai serioasa a studiilor, fata de perioadele in care se imbraca normal, ca si pe strada.

dana fleoarca pe 01.10.2010 (11:43)

Ce mi a placut? Pot spune ca totul de exemplu:
-este o scola care isi respecta regulamentul, o scola in care uniforma este obligatorie si accesibila oricui,o scoala in care disciplina este pe primul plan, o scoala care face totul pentru binele si siguranta copiilor, o scoala cu cadre didactice exigente dar indragite de elevi. Cred ca multi parinti ar dori ca copii lor sa invete la aceasta scoala.

Mergeti sa va convingeti ca totul e ca la carte!

neacsu pe 02.10.2010 (10:03)

e o scoala de calitate cu cadre didactice bune

ileana pe 18.12.2010 (18:26)

Ce mi-a placut? totul
Copilul meu este la gradinita, grupa pregatitoare. Am avut bucuria sa vad aceasta scoala prima data cand l-am inscris pe baietel la cursul de karate.Am vorbit cu parinti, elevi care invata la aceasta scoala si parerile lor au fost foarte pozitive . Profesori buni, siguranta, curatenie.
Nu credeam ca in sectorul 5 exista o astfel de scoala.
Felicitari!!!! Vreau sa-mi inscriu si eu copilul la aceatsa scoala

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Scoala Generala Nr. 135"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat