Scoala Generala Nr. 2 din Sectorul 5

0.0
0 voturi / 11 pareri
Adresa:
Lacul Bucura, nr. 14 Bucuresti
Modifica date de contact

Descriere "Scoala Generala Nr. 2 din Sectorul 5"

Categorie: Scoli
Modifica descrierea

Pareri despre "Scoala Generala Nr. 2 din Sectorul 5" (11)

gyapjos andreea-roxana pe 24.11.2010 (02:54)

Ce mia palcut la aceasta scoala. Colegi uni au fost de gasca alti au fost dezastru cu ei.Uni profesori au fost chiar buni si sa nu mai spun de domna directore care este si acuma.A fost si va ramne o directoare si o profesoara buna.

Ce nu mi-a placut la aceasta scoala este faptu ca nu era libertate adica in ce sens.In sensu k nu puteam sa iesim afra in curtea scoli in pauze.scola era dezastru cu ia cadeau use geamuri caldura nu era si tabrele erau varza si sa nu mai sp de femeile de serviciu care nu fcaceau curta spalau decat holurille si baile erau jegoase pe etaju 2 si 3 in rest nimik.

madalina gavrilescu pe 21.08.2012 (16:03)

acum 14 ani,pe vremea cand eram la scoala,eleva,mi au placut toate,colegi,profesori,educatia pe care o primeam. Acum urmeaza ca si baietelul meu sa mearga la scoala,tot acolo,unde banuiesc ca s au schimbat multe! daca as fi avut o parere proasta,nu cred sa fi avut incredere acum sa mi trimit copilul acolo.

nu sunt prea multe de spus aici,cert este ca fata de mai sus e putin rautacioasa. adevarat este ca exista o femeie de serviciu foarte rea,pe care nu mi as dori sa o intalnesc la inceputul anului scolar,cand voi pasi din nou acolo!!!

george pe 03.06.2013 (23:59)

profu de istorie Pitrop Ion

schimbul de profesori la materiile de baza, in fiecare an am avut cate un profesor.

ene pe 20.11.2013 (02:23)

Bine spus, din cauza asta si acum am probleme la o materie foarte de baza acum.

Comenteaza
ion marcela pe 16.09.2013 (15:34)

La aceasta scoala imi plac toate.Profesorii sunt foarte buni mai ales doamna Tanasescu Cosette , doamna Pasculea Cristina , doamna Calae Claudia si doamna de engleza Florescu Cristina.Este cea mai buna scoala .

mia placut totul in afara de domnul Valicu Victor.

mihaela pe 30.11.2013 (16:24)

imi plac profesorii si invatatorii.acum a venit o noua doamna de engleza mirela ciobanu ca cristina a plecat in Japonia la studii.eu sunt a patra la doamna mariana bocman este o doamna deosebita.eu o am in clasa pe fata claudiei calae alexia

nu imi place ca ne da corn si lapte mai bine ne dadea numai biscuiti

andreea pe 21.01.2014 (17:51)

Eu sunt andreea ionici , si sunt eleva la scoala nr 2 ! In aceasta scoala sunt elevi si colegi minunati , de altfel si profesorii sunt ca o familie pentru mine , nu ii voi uita ,ei fac parte din viata mea acum si mereu ! Iubesc aceasta scoala ! In primul rand as-i vrea sa mentionez cativa profesorii care mi-au intrat cu adevarat la inima : Doamna baluta profesoara mea de matematica este speciala si va fi mereu speciala pentru mine ; Doamna Florescu Cristiana este diriginta si ca a doua mama pentru mine si chiar daca ea nu mai este in scoala tot va ramane diriginta mea ; Doamna Gioroc profesoara de limba romana este o una dintre profesoarele pretioase din viata mea ! Le multumesc tuturor profesorilor pentru tot ajutorul si apreciez foarte tare efortul lor de a face om din noi ! Mii de imbratisari calde !

-

Irina pe 30.06.2014 (17:49)

Eu sunt Irina Negut si am terminat anul trecut aceasta scoala si vreau sa spun ca profesorii sunt foarte buni, dar nu toti elevii sunt cum ar trebui sa fie. Mereu trebuie sa dea vina pe profesori ca nu invata ei sau alte chestii. Nu mi se pare corect sa comenteze atat.Daca nu va place scoala,nu veniti aici.Trebuie sa amintesc profesorii mei preferati si minunati ca doamna Pasculea Cristimonia ( diriginta mea din generala si a doua mama a tuturor care am fost copii ei,foarte glumeata si de treaba , chiar daca uneori era exigenta, noi o iubeam mult) , doamna Tanasescu Cosette (o doamna foarte buna si intelegatoare) , doamna Gioroc (doamna de romana, o femeie foarte frumoasa si stilata, care stie foarte bine ce face si de care mi-a placut mult chiar daca uneori era mai exigenta cu noi) , doamna de biologie ( imi pare rau ca am uitat numele dansei). Toti profesorii erau buni si se straduiau sa faca ce trebuie. Unii colegi nesimtiti ii luau la " misto" .. Nu isi dadeau seama ca este o diferenta de varsta si ca trebuie sa aiba respect. In concluzie,aceasta scoala nu este extraordinara pentru toti,dar pentru mine sunt sigura ca a fost si ca va ramane in amintirea mea vesnic,mai ales profesorii ,in special fosta doamna diriginta . Sper ca nu se va uita usor de fosta VIII A (promotia 2012-2013).

---

ANDREEA pe 18.09.2014 (19:22)

Cea mai tare scoala !!! :* :*

Mihaela pe 19.06.2015 (09:51)

este o socala foarte buna! Profestori care imi plac mult sunt: Marinescu Mihaela (doamna de biologie), Daniela Baluta,Carmen Gioroc,Calae Claudia,Florescu Cristina,Mitran Aura,Vasile Tatiana,Banu Cristina (doamna de istorie)

Nu imi place ca doamna Forescu Cristina a plecat in Japonia si ca nu va mai veni niciodata la scoala nr. 2,ca doamna Baluta nu mai vine un an fiindca este gravida si trebuie sa nasca si ca doamna Gioroc se muta definitiv din scoala. Cand a venit si generatia noastra toti profesorii dragi au plecat!

Anna pe 08.03.2016 (02:04)

Imi place Scoala Nr.2 pentru ca sunt niste profesorii extraordinari acolo ex: Doamna tantaru(fosta doamna Pasculea) doamna Calae Claudia si doamna noastra de fizica minunata doamna Tanasescu

Domnul de desen este foarte rau

Florin Negoita pe 22.05.2016 (02:03)

Cel mai mult imi plac profesorii urmatori: -Condrache Gabriela (limba romana)
-Tanasescu Cosseette (Fizica si Diriginta mea)
-Cristimonia Tantaru (matematica)
-Doamna de Biologie si cea de Geografie
-Aura Mitran (franceza)

Domnul de Istorie de,de desen si doamna de engleza sunt un pic cam exigenti si stau prost cu nervii

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Scoala Generala Nr. 2 din Sectorul 5"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat