Sensiblu in AFI Palace Cotroceni

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4 Bucuresti
Telefon:
021 448.17.20
Email:
ssb_cotroceni1@adpharma.com
Modifica date de contact

Descriere "Sensiblu"

Înființată în 1997, compania Sensiblu face parte din Grupul A&D Pharma-cel mai mare grup farmaceutic din România.

Inovația, conceptul de farmacie prietenoasă, optimistă, unde găsești întotdeauna recomandări competente și produsele de care ai nevoie, au făcut din Sensiblu unul dintre cele mai valoroase branduri și cea mai mare rețea de farmacii din România.
Personalul bine pregătit, consilierea de specialitate, comunicarea directă și prietenoasă cu pacientul, programele de fidelitate, campaniile de informare și educare, experiența plăcută de cumpărare într-un mediu prietenos și implicarea socială sunt atributele care definesc Sensiblu.

Campaniile publicitare Sensiblu vin în întâmpinarea clienților săi încercând să le pună la dispoziție oferte cât mai avantajoase, un astfel de exemplu este campania „Sensiblu are grijă de oamenii în vârstă”, prin care Sensiblu suportă diferența de plată dintre prețul compensat de Casa de Asigurări de Sănătate și prețul de vânzare din farmacie al produselor din lista de mai jos, diferență ce ar trebui suportată de pensionari.

De asemenea, pentru a ușura procesul de achiziție al medicamentelor la Sensiblu poți să-ți rezervi rețetă prin telefon sau internet pentru 24 de ore și să calculezi cât te poate costa dacă ridici tratamentul din Farmaciile Sensiblu.

Sensiblu avem grijă să te simți bine!
Categorie: Toate farmaciile
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Sensiblu"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat