Sephora in Bucuresti Mall

5.0
1 vot / 2 pareri
Adresa:
Calea Vitan, 55-59 Bucuresti
Telefon:
021 326.08.20
Web:
http://www.sephora.com
Email:
mag882@sephora.ro
Modifica date de contact

Program "Sephora"

Luni - Duminica 10:00 - 22:00 Modifica programul

Descriere "Sephora"

Sephora este cel mai şic magazin de produse de îngrijire, cosmetice şi parfumuri. Atmosfera de aici este completată nu numai de oferta unică de cosmetice de marcă, ci şi de permanenta animaţie din magazin. Consultanţii pe teme de frumuseţe şi îngrijire vă stau la dispoziţie pentru a testa noi parfumuri sau machiaje şi sunt prezenţi pentru a crea o relaţie de încredere cu toată lumea care intră în magazin.

Cu o atitudine întotdeauna deschisă în ceea ce priveşte schimbarea, Sephora nu numai că ţine pasul, chiar creează tendinţele, prin oferta unică de produse cosmetice de marcă, animaţia permanentă din magazin, lăsând libertatea de alegere, posibilitatea de a experimenta şi încerca. Asistată de echipa de consultanţi şi specialişti în frumuseţe, experienţa clienţilor în magazinele Sephora se transformă într-o apropiere emoţională care menţine echilibrul unei relaţii de încredere şi satisfacţie.

Secretul succesului Sephora ? Pasiunea şi entuziasmul puse în slujba frumuseţii!
Modifica descrierea

Pareri despre "Sephora" (2)

mandrutaa pe 19.08.2010 (13:51)

Aici ai in acelasi magazin si imbracaminte! Este chiar meniul complet! Ai de unde sa alegi ingrijire corporala, fata, machiaj, parfum etc si imbracaminte. Ah! nu mai zic ca fiind mall poti sa te uiti la toate magazinele si sa te resfeti. Cool! Asta chiar n-am mai vazut, cel putin la magazinele sephora.

vali ivan pe 26.12.2010 (22:06)

e una pitica care se uita in ochii tai si se jura ca nu fura si mi-a vandut un parfum import china cu bon de casa ,tot tacamul 280,00 ron

ca nu mi l-a schimbat si ea nu stie ca o sa demonstrez ca vindeti parfumuri false, m-a facut aia pitica sa astept vreo 20 de minute ca ea cumpara de la una parfumuri fara factura si probabil le vindea la fraiere ca mine ca fiind originale,

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Sephora"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat