Sephora in Baneasa Shopping City

4.2
13 voturi / 20 pareri
Adresa:
Șoseaua București-Ploiești 42D, sector 1 Bucuresti
Telefon:
031 425.29.05, 031 425.29.06
Web:
http://www.sephora.com/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Sephora"

Întotdeauna la graniţa dintre vis şi frumuseţe, Sephora este magazinul de produse pentru frumuseţe, cosmetice şi parfumuri cel mai chic. Dinamism şi simplitate, excelenţă şi libertate, educaţie şi plăcere - într-un cuvânt, Sephora.


Cu o atitudine întotdeauna deschisă în ceea ce priveşte schimbarea, Sephora nu numai că ţine pasul, chiar creează tendinţele, prin oferta unică de produse cosmetice de marcă, animaţia permanentă din magazin, lăsând libertatea de alegere, posibilitatea de a experimenta şi încerca. Asistată de echipa de consultanţi şi specialişti în frumuseţe, experienţa clienţilor în magazinele Sephora se transformă într-o apropiere emoţională care menţine echilibrul unei relaţii de încredere şi satisfacţie.

Secretul succesului Sephora ? Pasiunea şi entuziasmul puse în slujba frumuseţii!
Modifica descrierea

Pareri despre "Sephora" (20)

magdaege pe 11.01.2010 (21:20)

Este magazinul in care ma simt cel mai bine. Daca ar fi dupa mine mi-as cumpara jumatate din produsele din acest magazin, dar mai ales parfumuri! Am un hobby pentru ele si desi am cateva acasa, tot mi-ar mai placea, evident!

sarbu_Clau pe 02.03.2010 (18:12)

Pupisori chiar vrei sa credem ca ai fost in 230 de locatii??? E imposibil,crede-ma!!! Daca vrei sa castigi incearca sa castigi serios si pe bune nu cu abureli ;) ca nu tine.

modificat de sarbu_Clau pe 02.03.2010 (18:13)

Simonic-K pe 25.03.2010 (21:16)

Ador acest magazit cand intru in el parca intru in alta lume:X:Xiar de produsele cosmetice sunt foarte multumita de ele

silviaki pe 14.08.2010 (20:05)

Imi place mult Sephora. In toate magazinele Sephora, din orice tara, te trezeste practic intr-un paradis al cosmeticelor, esti rasfatata si esti servita de angajati exprem de amabili.
Despre locatia din Baneasa Shopping Mall trebuie sa mai adaug insa ceva cuvinte de lauda. In primul rand pentru ca am fost asistata cu multa rabdare si amabilitate, la cumpararea unui fard de pleoape, si am avut nevoie de 30 de minute in care sa ma hotarasc (e atat de greu de ales din atatea minuni pentru machiaj!). Apoi pentru ca, desi am cumparat ceva simplu pentru fetita mea, angajatii s-au dat peste cap sa impacheteze obiectul frumos si vesel. Imi place pentru ca am fost informata despre promotii cu amabilitate, pe un ton respectuos si prietenesc, ca nu m-am simtit niciodata presata sa cumpar ceva si ca desi poate uneori am plecat fara sa cumpar nimic, am fost tratata cu multa amabilitate.
Imi place ca la Sephora gasesc parfumul meu preferat, Midnight Poison de la Christian Dior (din care mai am doar cateva picaturi), si imi place pentru ca gasesc cele mai noi aparitii in domeniul aromelor.
Revin la varietatea mare de produse, sincer, cred ca este un paradis pentru fiecare femeie. Si imi place ca angajatii stiu sa iti raspunda la fiecare intrebare legata de ingrediente, note, oferte, efecte...
Preturile sunt bune, eu sincer cred ca la Sephora gasesti produse pentru fiecare buzunar. Esti sigur de calitate si de faptul ca parfumurile cumparate sunt originale,

Mi-ar placea ca magazinul sa fie mai mare si de ce nu, sa vanda si on line:)

rcc pe 15.08.2010 (10:27)

Mi se pare ca aici gasesc tot ce imi doresc in materie de parfumuri, oferta este foarte mare. Personalul este mereu dornic sa ajute cu sfaturi.

Ma deranjeaza uneori paza, esti urmarita atat de atent la fiecare miscare incat te simti exact ca un hot. Lucrul asta nu l-am intalnit la nici un magazin din strainatate.

daian_ioana pe 16.08.2010 (18:05)

Aici mi-am descoperit parfumul de suflet : Lolita Lempika, lansarea lui facandu-se intr-un mod foarte placut, pur si simplu paseai intr-un nor de parfum! M-a cucerit instantaneu!

Bodyguarzii iti sufla in ceafa, dar uneori ii inteleg, daca sunt pusi sa plateasca din buzunar parfumurile furate...nici nu mai apuca sa-si ia salariul, ca nu mai au ce!

stradivarius pe 17.08.2010 (14:24)

In primul rand,pot spune ca Sephora este magazinul meu preferat de beauty si spun asta referindu-ma la mai multe aspecte:Imi place ca aici gasesc cea mai variata gama de parfumuri,de aici imi cumpar toate parfumurile pe care le am ( de ex: Gucci Envy Me ,Moschino Glamour,Yves Saint Laurent Elle,Burberry Brit si multe altele),sunt incantata de faptul ca angajatii sunt foarte atenti si ca iti ofera informatii ori de cate ori ai nevoie,preturile mi se par foarte convenabile,produsele sunt de calitate,din cand in cand mai au si deferite promotii,reduceri care te tenteaza sa cumperi cat mai multe produse,imi place de asemenea ca nu trebuie sa astepti mult la casa pt. a plati produsele achizitionate si imi place ca plata si cu cardul.

Nu cred ca este ceva sa nu.mi fii placut in acest magazin.Cand intru aici ma simt fericita,implinita,intr-un rai al parfumurilor si al cosmeticelor.

barbieee pe 17.08.2010 (14:51)

Ce mi-a placut?hmm..este foarte greu sa zic exact ceea ce mi.a placut in acest magazin deoarece este magazinul meu preferat..este magazinul in care odata ce am intrat nu imi vine sa mai ies vreodata..dar..daca ar trebui sa spun ce mia placut as incepe cu faptul ca au o gama foarte variata de parfumuri,preturile sunt foarte bune,au testere la toate produsele (si nu ma refer numai la parfumuri ci si la cosmetice,frumusete),perfonalul este unul calificat,informat ,amabil si mereu dispus sa te ajute ,sa-ti raspunda la orice intrebare la care ai vreo nelamurire,imi place de asemenea ca au un loc pentru a te machia,iar make-up artistul este foarte bun,priceput,dispus sa-ti satisfaca dorintele iar lista poate continua..in cateva cuvinte..pentru mine acest magazin este raiul pe pamant.

Bodyguarzii care stau mereu dupa tine,te urmaresc in orice moment..chiar si atunci cand esti la casa..

angela.iordan pe 19.08.2010 (13:42)

e un magazin foarte bun

andreead86 pe 20.08.2010 (10:59)

Ador magazinele de parfumuri si cosmetice !!! iar la Sephora imi place ca fetele sunt foarte dragute si atente si ma ajuta mereu in alegerea unui cadou.
dar cel mai mult imi place atunci cand ma duc sa-mi cumpar pt mine parfumuri :)

inainte dadeau mostre ale unor parfumuri,in ultimul timp....nimic!

anasoltan pe 20.08.2010 (17:59)

ador magazinel de produse cosmetice, ador tot ce este beauty...iar parfumurile sunt o mare slabiciune...aici gasesc tot de ce am nevoie, aici ma simt bine...

roxana mihai pe 22.08.2010 (22:37)

iubesc parfumurile si acest magazin are o gama variata de produse, e imposibil sa intri in acest magazin si sa nu-ti gasesti un parfum care sa nu te reprezinte,

baby.yoo18 pe 23.08.2010 (21:14)

este magazinul de unde imi cumpar parfumul meu preferat..au o varietate mare de produse..
vanzatoarele sunt dragute si prietenoase..

nu prea imi place cand stai mai mult timp si te uiti la parfumuri..bodyguarzii au impresia ca vrei sa furi ceva si se uita insistent la tine.. asa mi-a lasat impresia..

magdaege pe 24.08.2010 (08:19)

Foarte ,foarte bun magazinul.
poate ca ar trebui un pic diversificat si cu mai multe testere, deoarece produsele trebuiesc incercate

andreead86 pe 25.08.2010 (10:01)

am uitat sa spun ca daca la un moment dat s-ar putea locui intr-un magazin Sephora...as fi prima :D
cel mai mare vis al meu este sa fiu inconjurata de parfumuri si sa ma dau cu un altul in fiecare zi.

ca nu se mai dau mostre si paznicii indiscreti,care nu te lasa sa te simti bine,sa mirosi tot ce vrei...

megutz pe 26.08.2010 (00:14)

numarul mare de produse

faptul ca parznicii se tin scai de tine, de parca ai intentii ascunse.. de cum intri.. groaznic.

adinamo pe 02.09.2010 (09:05)

multitudine de produse
numapot hotari usor niciodata, le-as lua pe toate

te simti aiurea cu paza geana pe tine

daniela pe 11.05.2011 (23:28)

imi plac BEAUTY ADVICER-II(nu vanzatoarele cum spun tarancele de mai sus,imi place amabilitatea de care dau dovada,odata mi s-a intamplat sa doresc sa testez un ruj marca proprie Sephora care, din pacate, nu avea tester.Pe loc mi-au oferit unul transformat din produs.M-a incantat!Au facut un efort pt moftul meu.L-am cumparat desi nu pot spune ca ma avantaja prea tare culoarea.Imi place ca nu ma agaseaza cu intrebari imediat ce intru in magazin,imi place cum impacheteaza,imi place muzica-dansez uneori si imi place ca sunt fete f dragute acolo.

Domnii de la paza sunt mai insistenti..adevarat ca sunt furturi..ii inteleg p d o parte..isi fac datoria si castiga si ei un banut daca prind vreun infractor(si asa au niste salarii..saracutii)

cristina pe 08.03.2012 (11:42)

Oferta variata,completa si la zi cu noutatile.

nu se ofera cadouri pe masura cantitatii si calitatii achizitiilor.Se mizeaza pe constanta vanzarilor si nu pe reala fidelizare a clientilor. Zgarcenie sau meschinatate??

rinu dumitra pe 21.05.2012 (16:44)

sunt client fidel, vechi si pana acum nu am avut incidente majore...acum fie consilierea este prea in forta si convingatoare (conform formarii) fie produsele marca sephora au o calitate indoielnica

Buna ziua,

Ma numesc Rinu Dumitra (tel.0723641824), sunt posesoarea unu card de fidelitate pe care il folosesc destul de des (se poate verifica in baza dvs. de date nivelul tranzactiilor).
Vreau sa va aduc la cunostinta ca in data de 11.05 dar si in 13.05 am mers la magazinul dvs. din Baneasa achizitionand diverse produse. Ca de obicei angajatii Sephora sunt extrem de amabili, de comerciali si stiu sa-si faca bine treaba, te consilieaza si te conving sa cumperi atat produse de calitate dar nu numai... Obiectul reclamatiei mele este faptul ca am achizitionat 2 bucati produse deodorant antiprespirant marca Sephora, ce au o calitate execrabila! In viata mea nu am avut un produs mai prost si daca analizati prin baza dvs. de date puteti vedea din produsele achizitionate de-a lungul anilor de la dvs. chiar stiu despre ce vorbesc... nu am vrut sa comentez despre calitatea acestui produs pe alte sit-uri ,consider ca ar fi mai bine sa ascult opinia dvs. Spuneam ca am achizitionat 2 bucati, unul l-am dat unei prietene care mi-a multumit atunci dar al carui feedback este identic cu al meu : produs de calitate zero, indoielnic, sub asteptari. Mai precis fac dus dimineata, folosesc deodorantul si la servici ar fi cazul sa fac urugent un dus...nu are niciun efect, este ca si cand nu ai folosit nimic sau poate mai rau....initial am crezut ca eu am o problema, ca ph-ul meu este de vina, etc. Prietena mea insa are aceeasi problema, mi-a multumit pt cadou si ar vrea sa mi-l returneze...am incercat cu diverse colege...rezultatul este acelas, incredibil, sub orice asteptare, e ca si cand l-ai cumparat de la tarabe din Obor...
l-am achizitionat la sfatul incredibil de convingator al unei asistente din magazin, in plus acest tip de produs nu-l poti verifica nu sunt testere...
Vreau sa va intreb:stiati ce calitatea execrabila a acestui produs?dvs. l-ati folosi?
Nu accept sa fiu prostita in acest fel! Si nu accept sa platesc tribut pe incompetenta si lipsa de calitate!

Tinand cont de faptul ca sunt un client fidel, ca nu prea am avut experiente neplacute majore cu Sephora pana acum, vreau sa vad care este raspunsul Dvs. si ce se poate repara fata de acesta situatie?
Astept raspunsul Dvs. dupa care voi merge la protectia consumatorului si voi face public pe toate retelele de socializare acest eveniment neplacut, enervant si modul agresiv in care videti produsele proprii.
Inteleg ca aceasta este politica companiei, dar nu cu atata agresivitate se vand produsele Sephora care nu au nicio calitate, nu pot fi utilizate indiferent de ph....

Multumesc pentru raspuns,

Rinu Dumitra

Tel 0723641824

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Sephora"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat