Sephora in Liberty Center

4.2
9 voturi / 13 pareri
Adresa:
Strada Progresului nr. 151-171 Bucuresti
Telefon:
031 425.48.41
Fax:
021 369.97.19
Web:
http://www.sephora.com/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Sephora"

Luni - Duminica 10:00 - 22:00 Modifica programul

Descriere "Sephora"

Întotdeauna la graniţa dintre vis şi frumuseţe, Sephora este magazinul de produse pentru frumuseţe, cosmetice şi parfumuri cel mai chic. Dinamism şi simplitate, excelenţă şi libertate, educaţie şi plăcere - într-un cuvânt, Sephora.


Cu o atitudine întotdeauna deschisă în ceea ce priveşte schimbarea, Sephora nu numai că ţine pasul, chiar creează tendinţele, prin oferta unică de produse cosmetice de marcă, animaţia permanentă din magazin, lăsând libertatea de alegere, posibilitatea de a experimenta şi încerca. Asistată de echipa de consultanţi şi specialişti în frumuseţe, experienţa clienţilor în magazinele Sephora se transformă într-o apropiere emoţională care menţine echilibrul unei relaţii de încredere şi satisfacţie.

Secretul succesului Sephora ? Pasiunea şi entuziasmul puse în slujba frumuseţii!
Modifica descrierea

Pareri despre "Sephora" (13)

pupisori pe 13.01.2010 (02:44)

cunoasteti strada restaurantelor cu specific international din japonia care se intde pe o suprafata de cel putin 1 kilometru si unde gasesti orice tip de mancare de la celebrul fast food pana la cele mai fine si mai alese bucate? cam asa ceva este pentru mine sephora! un conglomerat, o alaturare de parfumuri si produse cosmetice de tot felul, pentru toate gusturile si buzunarele, pentru ca orice femeie sa aiba sansa si, de ce nu, posibilitatea de a-si imbunatatii aspectul exterior.
iti multumim ca existi, prietena sephora! iar tie eva city iti multumim ca ne rasfeti periodic cu aceste vouchere!

modificat de pupisori pe 04.03.2010 (17:16)

johnny087 pe 17.01.2010 (12:25)

imi place mai mult sephora din liberty decat cel din mall vitan ..nota 20 si tineti-o tot asa si au produse foarte bune...:D

matei iuliana pe 13.08.2010 (15:12)

Au asa o mireasma aparte parfumurile de aici...si sticlutele in care sunt depozitate contin si ele un strop de eleganta nemarginita.Sunt foarte speciale parfumurile de aici ,cel putin pentru mine deoarece de aici am primit primul meu cadou de la copii mei.

Unele parfumuri nu sunt prea persistente insa mirosul in sine este foarte puternic

mandrutaa pe 15.08.2010 (14:44)

Numai cand treci pe langa magazin te imbata mirosul acela imbatator al parfumurilor. Pe oriunde am trecut pe langa Sephora o unda de parfumuri adie si te imbie sa intri si sa incerci ceva, orice. Aici gasesti orice de la machiaj, produse pentru corp, pala la binecunoscutele parfumuri. Sunt si oferte convenabile uneori.

Apropo de oferte, mai bune sunt ofertele din afara ceea ce nu mi se pare deloc corect. La ei sunt oferte de sarbatori (super oferte), iar cand trecem in noul an trebuie sa "scape" de toate produsele din anul precedent si atunci preturile sunt f f f mici. Nu vi s-ar parea normal sa fie si la noi asa? Sau macar de sarbatori!!!

mandrutaa pe 15.08.2010 (14:45)

Personalul este foarte amabil si mereu dornic sa te ajute sa gasesti ceea ce-ti doresti dar si ce ti se potriveste.

daian_ioana pe 16.08.2010 (17:57)

Imi plac ca aduc parfumuri nou lansate in Vest, ca fetele sunt amabile, ca gaseti boabe de cafea care te ajuta sa poti face diferenta intre mirosurile mai multor parfumuri

nu dau mostre, daca vrei sa incerci un fond de ten iti dau o picatura pe unde apuca: mana, brat, gat

argentow pe 17.08.2010 (00:10)

Nu stiu daca exista ceva care sa nu imi placa la magazinul acela, niste fete absolut minunate, au si un baiat care este foarte priceput in a te invata ce sa folosesti.Se poarta frumos cu tine. Mai ales este o fata Irina, care m-a ajutat pe mine de mai multe ori si ascultati-ma fata aceea le stie pe toate si iti recomanda numai ce trebuie, o sa fiti foarte incantate daca dati de ea.

Pacat doar ca este un magazin minunat intr-un mall prost amplasat si cu lume nu tocmai foarte educata:((((

kajunica pe 17.08.2010 (00:33)

Imi place foarte mult Sephora, gasesti tot ce iti doresti in magazin, nici nu se compara cu restul...gen Ina, Douglas. Sunt fete minunate care au rabdare cu tine, te sfatuiesc si stiu perfect ce sa iti recomande. Bravo lor. va pup. numai acolo o sa merg

Ghica Luiza pe 17.08.2010 (11:09)

Imi place ca gasesc foarte repede ceea ce imi doresc, ca pot testa produsele si ca pot folosi CardAvantaj!

catai_22 pe 18.08.2010 (09:22)

in primul rand pot plati cu cardul avantaj...pana termin ratele se termina si parfumul!!!

krystyana84 pe 21.08.2010 (12:18)

In afara de faptul ca e un magazin aranjat frumos eu nu prea am ce sa spun.

Am intrat aici luna trecuta; eu nu mi-am luat niciodata un parfum de firma pentru ca nu imi permit dar vroiam sa ii cumpar ceva varului meu si intru in magazin si rog o domnisoara sa imi recomande ceva pentru un tanar sportiv pentru ca eu nu prea stiu ce sa iau si dansa mi-a spus sa mai stau pe acolo ca are putina treaba ...si magazinul era gol. Am plecat. Frumoasa servire!!!!

cristina.badea pe 24.08.2010 (12:02)

=)))) mult prea tare! e de film asta!

Comenteaza
marilena.cancel pe 25.08.2010 (09:48)

Parfumurile sunt de o calitate destul de buna, posibilitatea de a le incerca pe toate este de apreciat si promotiile sunt de asemenea binevenite.

Preturile sunt destul de mari, in comparatie cu preturile din afara pentru acelasi tip de parfum.

someone pe 03.10.2010 (22:46)

Magazinul este frumos aranjat,mereu curat,fetele sunt serviabile.Bravo Sephora Liberty! Bravo!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Sephora"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat