Serviciul de ambulanta al Municipiului Bucuresti

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Splaiul Independentei, nr. 323A Bucuresti
Telefon:
021 202.21.88
Fax:
021 223.41.75
Web:
http://www.112.ro/...
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Serviciul de ambulanta al Municipiului Bucuresti"

CUM FUNCTIONEAZA SISTEMUL 112 ?

Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta (SNUAU) reprezinta o componenta importanta a obligatiilor serviciului universal, fiind prevazut si in una din Directivele semnificative pentru politicile sectorului de telecomunicatii din acquis-ul UE.

Centrul de prelucrare a apelurilor de urgenta
Apelarea numarului 112 reprezinta o cale rapida de a comunica cu dispeceratele de urgenta (Politie, Pompieri, Ambulanta) in timpul unei situatii de urgenta.

Sistemul 112 functioneaza la nivelul intregii tari, in toate retelele de telefonie, fixe sau mobile.

112 - respect si preocupare fata de problemele cetateanului !

Sistemul 112 vizeaza asigurarea protectiei cetatenilor si a unui grad inalt de asistenta indiferent de locul in care se afla acestia. Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta (SNUAU) este construit prin crearea centrelor de preluare a apelurilor de urgenta si dotarea acestora cu un sistem operativ de telecomunicatii, destinat anuntarii, receptionarii, prelucrarii si transmiterii catre serviciile solicitate a apelurilor de urgenta, in mod centralizat si unitar. Sistemul este folosit si pentru comunicarea intre serviciile specializate de interventie ale Politiei, Pompierilor, Ambulantei, care au obligatia de a actiona in cazul apelurilor de urgenta.
Functionarea acestui sistem integrat inscrie Romania in starea de normalitate a tarilor europene. Eficienta acestui sistem va depinde in mare masura si de promptitudinea cu care vor actiona serviciile de interventie (Politia, Pompierii, Ambulanta, etc.) in situatiile de criza semnalate prin apelurile de urgenta.

Personalul Centrelor de preluare a apelurilor de urgenta 112 este compus din profesionisti care raspund la apelurile de urgenta 24 din 24 de ore. Ei sunt instruiti pentru a asista apelantii in cazuri de urgenta si a-i ajuta in cel mai scurt timp posibil.

Serviciul de Urgenta 112 are ca obiectiv salvarea:


- vietii
- proprietatii
- mediului
Categorie: Spitale
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Serviciul de ambulanta al Municipiului Bucuresti"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat