Sevda

5.0
5 voturi / 5 pareri
Adresa:
Bd. Iuliu Maniu 546-560 Bucuresti
Telefon:
021 380.87.82
Web:
http://www.sevda.ro/
Email:
office@militari-shopping.ro
Modifica date de contact

Descriere "Sevda"

Sevda si-a inceput activitatea in 1993 prin importuri din Turcia a bijuteriilor din argint si a altor produse.

Intre timp, firma si-a diversificat atat gama de articole cat si furnizorii, ajungand in prezent sa aiba relatii comerciale cu parteneri din Italia, Spania, Thailanda, Hong Kong, China, Turcia, Polonia, Philipine, Elvetia.

Principalul domeniu de activitate il reprezinta importul direct si comercializarea produselor cu ridicata si amanuntul, in special al bijuteriilor din argint si aur, gablonzuri, tablouri, sticlarie artizanala si decorativa, produse argintate, ceasuri de mana.
Categorie: Magazine bijuterii
Modifica descrierea

Pareri despre "Sevda" (5)

pupisori pe 11.01.2010 (21:33)

Da, un magazin foarte interesant, Am de la ei cateva bijuterii de argint, seturi si in special cercei. Au preturi modice, gama variata, produse de bun gust. la celalalte prodese nu prea m-am uitat, nu le-am dat importanta, insa celor care prefera argintul le recomand Sevda cu toata inima. Haideti, fugiti si... spor la ciumparaturi ;) Recomand cu caldura!!!

modificat de pupisori pe 29.03.2010 (16:14)

Manu_Ema pe 12.01.2010 (14:48)

E un magazin cu destul de multe articole din argint interesante, seturi, combinatii de materiale si lucraturi, iar preturile sub medie nu inseamna ca produsele lor fac rabat la calitate. Nu-i ocoliti, s-ar putea sa fiti placut surprinsi de ce puteti gasi la ei :)

vlad_graphix pe 26.03.2010 (23:24)

Un loc ideal de unde ma pot "scoate" atunci cand trebuie sa onorez o invitatie la nunta. Au produse foarte frumoase, interesante si de calitate. Preturile sunt mai mult decat ok iar marfa este dintre cele mai variate. Recomand cu incredere tuturor care vor sa isi surprinda prietenii sau rudele la care au anumite "obligatii".

tmarcela2009 pe 30.03.2010 (11:00)

De la " Sevda " am primit de la nasii mei, cu ocazia a x ani de casnicie un set de vaze mici si dragute, viu colorate care m-au incantat de la prima vedere. Curioasa din fire, m-am indreptat repede spre magazinul lor - pentru ca asa am aflat si eu de acest magazin - unde am fost cucerita de multitudinea de obiecte decorative, eu fiind o impatimita a bibelourilor, vazelor si altor obiecte decorative, facand chiar o fixatie pentru acestea!
Din acel moment am devenit client fidel Sevda............

any1967 pe 26.05.2011 (13:30)

Sevda--de aici mi-am achizitionat cateva obiecte decorative pentru casa si un inel cu Camee superb!
Calitate pret raport foarte bune!
Cu inelul am facut furori, toata lumea ma intreba de unde l-am luat si pe toti i-am indrumat catre acest magazin cu obiecte superbe!
Vanzatoarea este o dulcica! Deseori cand am nevoie sa cumpar un cadou, ma indrept catre Sveda!

Nu am nimic negativ de comentat despre Sveda, magazinul meu de suflet!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Sevda"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat