Shaworma Helin

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
B-dul Iuliu Maniu, Nr. 7 Bucuresti
Telefon:
0758 67.22.79
Web:
http://www.shawormahelin.ro
Modifica date de contact

Descriere "Shaworma Helin"

Shaormaria HELIN a luat nastere ca o mica afacere de familie in anul 2004 cu 2 angajati. Ne desfasuram activitatea intr-o locatie mult mai mica. Afacerea, pe parcursul celor 5 ani s-a dezvoltat, ajungand la 35 de angajati permanenti si aprox. 10 colaboratori.

Pe langa activitatea de baza, prepararea si comercializarea shaormei, firma si-a mai dezvoltat si un alt domeniu, cel al cofetariei si patiseriei, cu un personal calificat si un maiestru cofetar, unde se prepara retetele originale romanesti.

Pe parcursul celor 6 ani am reusit sa fim cunoscuti si apreciati in BUCURESTI cit si in tara, avand clienti care ajung in Bucuresti cu treburi personale si care doresc sa guste din bucatele noastre inainte de a se indrepta spre casale lor.

La noi produsele de fast-food se pregatesc in fata clientului, el comandand compozitia si modul de preparare al shaormei sau al altor produse(sos iute/dulce, maioneza simpla sau cu usturoi, legume, salate, cartofi), noi avand grija ca cel mai important produs, CARNEA, sa fie indestulatoare, multi clienti spunandu-ne ca punem multa carne in produse si astfel o shaorma mare ajunge la aprox. 800g si una medie la aprox. 500g-600g. Multi necunoscatori introduc shaorma-kebab in gama larga a produselor nesanatoase(junk-food), dar ei nu stiu ca daca dorim un produs extrem de sanatos ne-o putem prepara numai din carne(este fripta ca si la gratar din piept de pui, pulpa de pui si carne de vita in amestec cu berbecut) si salate, fara a adauga maioneze, sosuri, cartofi prajiti(apropos, o shaorma adevarata nu contine cartofi prajiti, dar unei parti din populatia noastra daca nu-i vari toate subprodusele, nu-i buna shaorma – de… ce sa-i faci… clientul nostru - stapanul nostru!).

In toamna anului 2009 am construit o terasa pentru clientii nostrii in stil rustic, din lemn, cu bancute si mese specific zonei montane .

Pe parcursul acestui an (2010) ,avem un proiect de modernizare a spatiului interior destinat servirii mesei, fiind necesar in sezonul rece, experienta fiindu-ne iarna 2009-2010.

Incepand cu anul 2009, produsele noastre se vand sub MARCA *HELIN*, fiind inregistrati la OSIM, lucru care ne permite sa dezvoltam afacerea si pe piata din BELGIA, concurand cu vechi marci in domeniu.

NOI dorim ca atunci cand accesati acest site sa ne spune-ti parerea dumneavoastra, ca astfel noi sa stim ce putem imbunatatii, sa ne corectam daca gresim, sa ne spune-ti parerea despre personal deoarece el este oglinda firmei, si multe alte probleme pe care dumneavoastra le considerati importante.
Categorie: Fast Food
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Shaworma Helin"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat