Sit & Fit

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Jean Louis Calderon, nr. 36, ap. 24, et. 2, interfon 024 Bucuresti
Telefon:
0726 31.51.88
Fax:
021 315.86.18
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Sit & Fit"

In majoritatea centrelor de slabit se trateaza efectele si nu cauzele. Kilogramele in plus sunt in primul rand efectele unei decompensari psihice, bazate pe stres, oboseala, deceptii, nervozitate. Noi va ajutam sa slabiti in mod firesc si fara efort, indepartand in primul rand cauzele ascunse care conduc la efectele vizibile ale obezitatii. Centru nostru va ofera o gama larga de tehnici si proceduri de slabit pe baza de relaxare psihica si motorie.

Rezultatele obtinute la noi sunt mai rezistente, pentru ca noi ajutam organismul sa se ajute singur si sa-si gaseasca singur starea de echilibru. Pentru cei angrenati intr-o activitate bazata in primul rand pe consum nervos si nu fizic, efortul fizic, transpiratia si infometarea nu fac decat sa streseze si mai mult un organism si asa decompensat. Iata de ce chinuitoarele si costisitoarele proceduri de slabire oferite de alte centre dau si rezultate perisabile, al caror efect dispare o data cu incetarea tratamentelor.Cu noi tratati cauzele, nu efectele! Noi transformam corvoada stresanta a slabitului intr-un ritual de placere, cu efect indelungat. Mai simplu, mai usor si mai placut nu se poate.
In cabinetul nostru se efectueaza urmatoarele proceduri: electrostimulare, masaj, vibrosauna, tratamente anticelulitice, parargil, gimnastia pasiva Slender.
Fiecare procedura se efectueaza sub atenta indrumare si supraveghere a terapeutilor nostri. inca de la prima intrare in cabinetul nostru, clientul va beneficia de o abordare profesionista - se va completa fisa clientului care va cuprinde greutatea, procentul de grasime si apa al organismului, gradul de celulita. Toate acestea se vor face in mod gratuit. Fiecare client va beneficia pentru procedurile alese de masuratori initiale, intermediare si finale. Tratamentele adecvate fiecarui client se vor stabili in functie de necesitatile acestuia, dar intotdeauna impreuna cu terapeutii nostri.
Categorii: Ingrijire piele, Masaj
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Sit & Fit"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat