SO Cafe

5.0
6 voturi / 13 pareri
Adresa:
Bd Pache Protopopescu nr.59 Bucuresti
Telefon:
0760 44.44.24
Web:
http://socafeblog.wordpress.com/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "SO Cafe"

L-D 09.00-24.00 Modifica programul

Descriere "SO Cafe"

In era vitezei si a internetului ,SO Bistro-cafe isi propune o intoarcere in Bucurestiul interbelic,si unde ar fi mai potrivit decat pe… b-dul Pache Protopopescu?…..

Bucurestenii au trait intens de cand se stiu,in inima lor avand insa un loc aparte bistro cafenelele,nu doar pentru a savura o mancare buna sau a sorbi o cafea aromata ci pentru a-si petrece timpul liber ,la o sueta ,o seara muzicala ,o discutie de afaceri si de ce nu, a face si desface intrigi de tot felul.

Atmosfera era calda si prietenoasa ,toti fiind ca o mare familie mai ales atunci cand se dezbateau ultimele articole de prin gazete.

Mancarea era preparata dupa retete frantuzesti si italienesti cu usoare accente orientale ,avand ca temelie conceptul „BUN ,SANATOS,IMBELSUGAT ”.

Am dorit sa reinventam acele vremuri intr-un Bucuresti al secolului XXI, in care internetul face parte integranta din noi,stirile de pe diferite canale ne tin uneori cu sufletul la gura ,si servirea rapida si ireprosabila sunt conditii esentiale in societatea de azi.

Un mic dejun adaptat preferintelor actuale,un meniu de pranz variat ,o cina speciala ,cocktail-urile originale,bauturile fine, muzica live ,serile de karaoke, organizarea de petreceri ,majorate si aniversari sunt cartea noastra de vizita.

Un spatiu generos, format din trei saloane diferite conceptual si o terasa discreta ,amenajata cu un iaz din care jocurile de apa si lumini ,va vor incanta privirea, vor face ca vizita dvs. la noi sa fie una speciala.

Pe scurt :o bucatarie bazata pe produse proaspete ,o ambianta familiara si un personal receptiv.
Modifica descrierea

Pareri despre "SO Cafe" (13)

ruxa69 pe 15.11.2012 (01:28)

Imi place foarte mult cafeaua lor.Este parca cea mai buna cafea din oras...
Personalul este prietenos,de gasca...am devenit clienta lor fidela, impreuna cu prietenele mele ne bem zilnic cafeaua la ei.Am fost si la un party ,a fost dragut,relaxant ,altfel decat in plictisitorul centru istoric...

Parca le-ar trebui mai multe flori pe terasa...A! si salata cu ton..sa aibe mai multa salata verde dar e chestiune de gust.

PRETTYLIA pe 25.01.2013 (22:51)

Ambianta ,mancarea si cafeaua nota 10.Personalul nota 9..

Cand este plin localul ,este cam mult fum de tigare.stau cam prost cu ventilatia.

nlupopa pe 10.02.2013 (17:03)

O locatie draguta,primitoare cu un ambient intim in care te simti ca acasa.Cel mai mult mi-a placut ca au reduceri pentru clientii fideli!!!
Am facut rezervare si pentru Valentine's day...

Nu a fost nimic care sa nu-mi placa.

Georgiana pe 14.02.2013 (11:46)

Nimic

Atitudine necorespunzatoare si alegere neinspirata.
Din pacate am avut neinspiratia de a lua un voucher cu fructe de mare de la acestia care s-a dovedit a fi o bataie de joc. Un pachet congelat pus la fiert de 290g in loc de 900g cum facusera reclama. Discutand cu responsabila de la restaurant aceasta ne-a comunicat ca asta e oferta si ca ei nu pun ofertele pe site-uri ceea ce este o minciuna dat fiind ca sistemul nu functioneaza asa.

Lasand voucherul la o parte am comandat o limonada de la acestia, care ne-a fost adusa si lasata pe masa, fiind necesar sa ne turnam noi in pahare.

NU RECOMAN.

cristinadragoi pe 17.02.2013 (03:08)

Foarte placut localul! Primitori,atenti,foarte receptivi la cererile mele si ale prietenului meu!
Am fost de Valentine' s Day ,si am antamat si cununia civila de la sfarsitul lunii martie..Abia astept ziua cea mare si ma bucur nespus ca am gasit localul potrivit.Au un tort de afine demential!!!!

Mi-a placut totul!Si sunt ffffff bucuroasa!

Corina pe 17.02.2013 (10:36)

nimic

Interesant meniul asta de Valentine s day....numai in fotografie! Realitatea este total diferita de ceea ce prezentati. Dupa ce am achitat 50Ron pe meniu (3 bucatele de 2 cm de rata si frunze de salata verde) a trebuit sa merg acasa sa mananc si bineinteles ca ne-au stricat si seara. Am fost dezamagiti atat noi cat si vecinii nostri de masa.

donnav pe 25.02.2013 (01:15)

Atmosfera calda ,placuta,primitoare,foarte receptivi la cerintele noastre.Le multumim pentru petrecerea pe care ne-au organizat-o sambata !

Totul a fost in regula!
II recomand din suflet !

corina pe 21.07.2013 (01:04)

Au niste oferte de exceptie!

Am avut o seara foarte placuta!Ii recomand.

ramona pe 11.09.2013 (11:43)

nimic

Groaznic, de nerepetat, am mers pe voucher, mancarea..... ne am umflat cu carnati, spuneau platou de 2 persoane 1200 g, probabil persoanele erau furnici, servirea groaznica, intampinarea groaznica, desert:" din pacate nu mai avem tiramisu, doriti clatite sau inghetata?", clatite adica o chestie cu budinca de ciocolata, si inghetata o cupa mica aruncata intr un pahar ce mai ca te facea sa crezi ca a trecut un catel pe acolo sa si faca o nevoie, mobilierul.... wow.... minunat..... 10 povesti in aceeasi poveste, deci per total SUPER SUPER, recomand sa mergeti doar prin vreun cosmar pe acolo

Razvan pe 19.09.2013 (08:07)

ingura multumire care ne-a putut face sa inghitim nodurile si parerea de rau ca am venit a fost Frone care canta super ok, ndiferent ce zic alti oameni.

- preturile specifice de cafenele de dorobanti,
- servirea facuta in scarba si
- mancarea rece.

2 cupluri am fost sa manancam scoici de 900g portia. Am primit o mare surpriza:
- scoicile... cam vechi,
- portia pe jumatate si rece pe deasupra la care
- ospatarii au strambat din nas cand am cerut sa o reincalzeasca,
- un ursus fara alcool 9 lei,
- intrebati de 3 ori daca ne-a luat cineva comanda, si colac peste pupaza
- 10 paie de cartofi cu niste ketchup picant obosit 8 lei...

Din pacate eu unul nu mai calc in mizeria asta de bodega si nici nu recomand decat daca vreti ceai...

Concluzia la aceasta distractie, am mers la chicken staff dupa bataia de joc sa ne batem joc de noi cum trebuia :)

nu mergeti aici! sa fiti sanatosi!

traian pe 29.09.2013 (19:37)

Am ramas surprins de ce vad aici pe site...ori persoanele de mai sus sunt rauvoitoare ori fac reclama ascunsa concurentei..Ma rog fiecare cu parerea lui.
Intrasem pe site sa le multumesc si public celor de la SO pentru organizarea majoratului prietenei mele.Mancarea buna si la timp,servirea super, atmosfera si decorul petrecerii foarte reusite.
Ii recomand !

Nu am avut ce sa le reprosez...

Ioana pe 10.04.2014 (21:01)

Nimic

Am cumparat un voucher cu paella care era de fapt orez congelat, cu fructe de mare microscopice, paharele de suc erau murdare, iar decongelarea orezului a durat peste o ora. Localul este neingrijit si foarte neinspirat si pe deasupra are pretentia de a se numi "de lux", cand de fapt este cea mai urata cafenea la care am fost in ultimii ani.

socafe pe 04.08.2014 (21:12)

Noul SO Bistro Cafe se afla pe Bd.Pache Protopopescu nr.59

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "SO Cafe"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat