Spitalul EUROCLINIC

3.0
1 vot / 9 pareri
Adresa:
Calea Floreasca, nr. 14 A Bucuresti
Telefon:
021 200.68.00
Fax:
021 231.35.25
Web:
http://www.spitaluleuroclinic.ro/
Email:
office@spitaluleuroclinic.ro
Modifica date de contact

Descriere "Spitalul EUROCLINIC"

Servicii medicale - alergologie - boli infectioase - cardiologie - chirurgie BMF - chirurgie cardio-vasculara - chirurgie generala - chirurgie oncologica - chirurgie pediatrica - chirurgie plastica - chirurgie toracica - dermatologie - diabet zaharat - ecografie cardiaca si Doppler - ecografie generala - ecografie neonatala si pediatrica - ecografie obstetricala-ginecologica - fizioterapie - gastroenterologie - hematologie - kinetoterapie - mamografia - se poate efectua fie la cererea pacientei, prin programare la receptie, fie la indrumarea medicului curant - medicina de familie - medicina interna - nefrologie - neonatologie - neuro-oftalmologie - neurochirurgie - obstetrica ginecologie - oftalmologie - oncologie - ORL - ortopedie - pediatrie - pneumologie - psihiatrie - psihologie - radiologie - serviciul este dotat pentru a efectua toate tipurile de examinari radiologice, cu sau fara substanta de contrast cu folosind aparatura cu nivel de iradiere minima, la standarde internationale. - reumatologie - urologie. Laborator de analize - biochimie - biologie moleculara - pcr - hematologie - imunologie - microbiologie - examen complet de urina - diverse. CT si RMN sunt investigatii de care pacientii beneficiaza de aceste examinari prin parteneriatele si contractele existente cu Spitalul de Urgenta Floreasca, Centrul ProLife.
Categorie: Spitale
Modifica descrierea

Pareri despre "Spitalul EUROCLINIC" (9)

deliatitianu pe 18.03.2010 (11:51)

Bilele albe, profesionalismul medicilor, conditii super de spitalizare, contra cost, bineinteles.
Bile negre. Cred ca au o problema cu rezultatele analizelor si am auzit ca nu sunt singura carora au reusit sa le piarda. asta e. pana la urma mi-au returnat banii si eu am refuzt sa platesc ce imi venise in plus.
oricum a fost o agitatie de vreo 40 min in cautarea analizelor pierdute, pana s-au dumirit duduile ca au notat prost pe fisele de analize.

CorinaPetru pe 21.07.2010 (13:54)

Am fost de doua ori la Euroclinic unde am facut investigatii . Eu am programare la domnul doctor Turcu si am toata stima pentru dansul ca medic si ca om. Toate au mers foarte repede conditiile sunt foarte bune si personalul dragut si respectuos.

cristian pe 18.08.2010 (11:28)

seriozitatea si promptitudinea cu care am fost tratat. Eu sunt din Pitesti si am un abonament de sanatate la Eureko. Mi-am sunat consultantul si i-am spus de ce am nevoie iar el s-a ocupat de programare. Daca sunteti interesati nr lui este 0740199485

urban paulina bacau pe 27.03.2011 (22:18)

totul in primul rand cum sau purtat medici si asistentele cazarea si tot tratamentul care mi sa acordat

clit daniel pe 01.06.2011 (11:36)

Eu sunt din Bacau, cine-mi poate spune cum ajung la sp. Euroclinic din C.Floreasca sector 1

cristina.badea pe 01.06.2011 (17:09)

Daca vii cu trenul, ia metroul de la gara pana la Stefan cel Mare si intreaba acolo, e foarte aproape de metrou. Daca vii cu masina, banuiesc ca intri in oras prin Colentina, ajungi la Obor, tii inainte pe Stefan cel Mare si la un moment dat faci dreapta pe Floreasca. Spitalul e imediat pe partea dreapta. Poti consulta o harta.

Comenteaza
clit daniel pe 02.06.2011 (10:30)

multimesc mult de informatie

Georgeta pe 09.03.2012 (10:03)

N-am putut sa iau legatura prin telefon desi am insistat. Modalitatea de comunicare prin 0219268 cu "discursul" care urmeaza nu mi se pare cea mai eficienta modalitate de comunicare si nici cea mai eleganta.
Ar fi bine ca pentru o informatie sa oferiti alta modalitate de comunicare.

vio pe 24.05.2012 (13:12)

aspectul si faptul ca e curat

lipsa de seriozitate, am facut o programare ptr o mamografie...si am asteptat o luna pentru a merge la control.cand a fost vorba de plata mi-au luat o suma considerabila...pentru ca am fost consultata LA URGENTA!!!Cum sa faci asa ceva, am sunat de 3 ori ptr programare, am asteptat o luna(in care am stat foarte stresata) si cand vin la control ma taxezi ca pentru urgenta...fara cuvinte!

sidonia pe 04.12.2012 (12:22)

conducerea care a fost mai de mult a fost bine organizata.incepand de la comportamentul medicilor pana al ultima infirmiera,era respect intre toti...

acum ,noi veniti au un comportament de oameni needucati..ca si cand nu au facultate ..ma refer la medici care nu stiu de capul lor si prezinta nesiguranta si tipa la personalul auxiliar si asistenete..dar ei sunt de vina..
cum este posibil intr-un spital privat sa nu fie personal pe masura? doar 2 asistente pe tuta si una noaptea ..si ele saracele sa alerge de la un cap al altuia al etajului si medicii sa tipe la ele/...
urat domnilor doctori aveti facultate si avem pretentii ..dar se pare ca acolo in Euroclinic e scalvie pe plantatie nu spital...asa cum va laudati...
normal nu o sa va schimbati niciodata ...ca va intereseaza doar banii...si atat...si sa va bateti joc de banii care ii platim acolo si de personalul medical..

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Spitalul EUROCLINIC"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat