Steffi Fashion Salon

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Baba Novac nr. 9, etaj 1, intrarea prin spate pe partea stanga; punct de reper : langa Restaurantul Rucar Bucuresti
Telefon:
0732 25.72.76, 0768 89.51.68
Web:
http://www.fashionsalon.ro/
Modifica date de contact

Program "Steffi Fashion Salon"

L-V : 12.00-20.00
S : 10.00-16.00
D : Inchis Modifica programul

Descriere "Steffi Fashion Salon"

Cum arata o zi perfecta in viziunea unei femei moderne? Ei bine, specialistii spun in felul urmator: mergi la coafor, la cosmetica, faci impachetari cu ciocolata, tratamente pentru slabire, drenare si remodelare, corporala, masaj anticelulitic, vacuum si chiar sedinte in tunelul cu infrarosii.

Pentru ca terapia de rasfat sa fie completa, faci si o vizita la un solar vertical, pentru a conferi pielii tale o tenta de bronz caraibian. Acest vis poate deveni realitate pentru femeile ocupate, deoarece specialistii de la "Steffi Fashion Salon" stiu sa realizeze in timp record, intr-un mod aproape magic, o cura de infrumusetare, adaptand tratamentele si tehnicile wellness la cerintele si solicitarile clientelor.

In plus, ambientul modern, atmosfera calda si prietenoasa, precum si personalul cu inalta calificare fac dintr-o simpla vizita la salon o adevarata bucurie a vietii, pe care ar trebui sa si-o permita orice femeie.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Steffi Fashion Salon"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat